13 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

HNonline.sk od 1. decembra 2013 už nebude súčasťou Piana (aktualizované)

Najčítanejšie

Po 1. decembri budú Hospodárske noviny spoplatňovať svoj web samostatne, takže už nebudú ponúkať svoj obsah ako súčasť Piana.

Zákazníci Piana, ktorí si kúpili prístup na stránkach Hospodárskych novín už boli informovaní. Piano naďalej ponúka bohatý obsah na 11 weboch zapojených v systéme Piano, ako sú napríklad SME, TREND, .týždeň, Pravda či Pluska. Zoznam všetkých služieb dostupných v Piane nájdete na pianomedia.sk/package

O krátku reakciu som požiadal aj generálneho riaditeľa Hospodárskych novín, pána Milana Mokráňa:

Aké boli, prosím dôvody ukončenia spolupráce HNonline.sk s Piano Media?

„Túto tému sme komunikovali v júni v odbornom mesačníku Stratégie cez nášho riaditeľa digitálnych médií pána Sukovského – http://strategie.hnonline.sk/spravy/media/ecopress-spusti-na-jesen-vlastny-paywall

V spolupráci s akou spoločnosťou vytvárate vlastný systém paywall – poplatnenia internetového obsahu?

„Paywall vytvárame inhouse na našom úseku digitálnych médií, chceli by sme v krátkej budúcnosti poskytovať developerské služby v masívnejšom rozsahu aj externým spoločnostiam, napr. momentálne už vyvíjame na zákazku predplatiteľské systémy alebo komplexné cms riešenia spolu s dizajnom webových stránok. „, povedal pán Mokráň.

hnonline.sk
HNonline.sk

Denník Hospodárske noviny – je jediný ekonomický denník na Slovensku, ktorý svojím zameraním prináša seriózne a dôveryhodné informácie pre každého, koho zaujíma ekonomický pohľad na dianie doma a vo svete. Každý pracovný deň prináša aktuálne spravodajstvo, analýzy, štatistiky, prognózy a užitočné rady pre každý druh podnikania.

Web HNonline.sk – je spravodajský server Hospodárskych novín vrátane online archívu a je najčítanejší a najnavštevovanejší ekonomický spravodajský server na Slovensku.

Svojim používateľom poskytuje profesionálne spracované online spravodajstvo a bohatú škálu sekcií i užitočných služieb. Základom je elektronická podoba mienkotvorného denníka Hospodárske noviny doplnená o denné spravodajstvo internetovej redakcie (domáce, zahraničné, športové a iné spravodajstvo).

Profil čitateľov HNonline – návštevníci HNonline sú nadštandardne vzdelaní, majú vynikajúci sociálny status, majú vysoký príjem a majú dobré postavenie v zamestnaní.

Na slovenskom trhu je ECOPRESS vydavateľom nielen ekonomického denníka  Hospodárske noviny ale i odborných titulov z oblasti zdravotníctva, marketingu a reklamy, hotelierstva a gastronómie, obchodu a zdravého životného štýlu.

Vydavateľstvo ECOPRESS, a. s., bolo založené v roku 1992. 100 % vlastníkom spoločnosti ECOPRESS, a.s. je AGROFERT HOLDING, a.s.

Marián LUHA

 

Zdroj: PIANO Media, ECOPRESS
Zdroj foto: HN, ilustratívna foto-koláž: Marián LUHA, masmediálne.info
Článok sme na portáli masmediálne.info  po prvý krát publikovali 11. októbra 2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne