11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

RTVS s vianočnými tónmi a aj obrazmi

Najčítanejšie

Spoločne s adventným obdobím od 1.12. prichádzajú do vysielania RTVS vianočné tóny, ale aj obrazy.

Poslucháči a diváci verejnoprávnych médií budú mať možnosť aj tento rok vniknúť do čarovného mikrosveta, ktorý je doplnený o hračky a tradičné obrazy slovenských Vianoc.

Komunikačný koncept vznikal v interných kapacitách Sekcie marketingu a komunikácie, ktorú vedie Daša Matušíková a nadväzuje na ten minuloročný koncept.

[youtube]http://youtu.be/MA0sk6Td9pw[/youtube]

 

Vianočná komunikačná kampaň štartuje prvou adventnou nedeľou a bude v synergii textov a zvukovej grafiky lemovať vysielanie rozhlasu a televízie.

O hudobný motív tohtoročných Vianoc RTVS sa postaral Detský a dievčenský spevácky zbor Slovenského rozhlasu, spolu so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu, pod vedením Adriana Kokoša.

RTVS pre svojich priaznivcov pripravila aj špeciálny darček v podobe 3 slovenských kolied, ktoré budú k dispozícii na stiahnutie na webovej stránke RTVS od 6.12.2013.


Toto sú jingle, ktoré vám budú dotvárať atmosféru Vianoc na Jednotke a Dvojke:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3teLXGaQhto&feature=share&list=PLyVNKqkkebeEd1RTW7ai5FmdRjDMjNcgO&index=1[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QZu1cHdbiio&feature=share&list=PLyVNKqkkebeEd1RTW7ai5FmdRjDMjNcgO&index=2[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gUmGDi6BCyk&feature=share&list=PLyVNKqkkebeHZXOtG2wem-aWL3lLVqnml&index=2[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bIZr8aPVSfY&feature=share&list=PLyVNKqkkebeHZXOtG2wem-aWL3lLVqnml&index=5[/youtube]

 

Všetky jingle si môžete pozrieť tu:

VIANOCE s Jednotkou (playlist)

VIANOCE s Dvojkou (playlist)

 

Zdroj: RTVS

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne