7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

TV JOJ sa predstaví vo sviatočnom šate od 1.12.

Najčítanejšie

Sviatočný vizuál TV JOJ podporia herci, ktorých diváci už dobre poznajú zo seriálov TV JOJ, ale aj nové tváre, ktoré sa majú od nového roka 2014 objaviť v chystaných projektoch televíznych staníc skupiny JOJ.  

Diváci teda môžu začať počítať dni do Vianoc spolu s Mirkou Partlovou, Miškou Čobejovou, Soňou Norisovou, Zuzanou Tlučkovou, Csongorom Kassaiom, Romanom Luknárom, Jozefom Vajdom, Zuzanou Haasovou, Jankom Koleníkom alebo Sveťom Malachovským, René Štúrom…

Vianocna a silvestrovska TV JOJ - foto z natacania - 4

Nechajte sa preto prekvapiť, ako rôznorodo môže vyzerať počítanie do Vianoc či do Silvestra, a tiež aký program pre vás chystá  TV JOJ. Odštartujú ho sloganom: POČÍTAJTE S NAMI! Štart už 1. decembra!

Viac o  príprave:

Grafiku stanice televízie JOJ pripravil kreatívny tím televízie a pod palcom ho mala kreatívna režisérka Barbora Kardošová. Nakrúcanie prebiehalo v štúdiu na zelenej ploche a bolo naozaj vtipné. Herci dostali do rúk aj rôzne pomôcky – napríklad zvonček, ťahali za špagát, luskali, kýchali a aj takýmito pomôckami odpočítavali dni do Vianoc. O oblečenie ladené do zimného looku a postarali kostymérky TV JOJ. Nakrúcanie prebehlo na dve etapy. Do vysielania sa budú upútavky zaraďovať postupne.

Od 1. decembra to na obrazovkách JOJky odštartuje dvojica Michaela Čobejová a Csongor Kassai (na titulkovej fotografii hore).

 

Zdroj: JOJ GROUP

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne