2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Relácia V politike na TA3 prekvapila sledovanosťou

Najčítanejšie

V nedeľu sa na TA3 – exkluzívne predstavili prví dvaja prezidentskí kandidáti a novozvolený banskobystrický župan.

Pravidelná nedeľná politicko-diskusná relácia V politike sa v 2 častiach venovala témam, ktoré pútajú pozornosť celého Slovenska.

René Medzihradský v prvej časti predstavil prvých dvoch kandidátov, ktorí sa budú na budúci rok uchádzať o prezidentské kreslo. V prvom prezidentskom dueli medzi Milanom Kňažkom a Radoslavom Procházkom za občanov zisťoval, aká je ich motivácia a čím chcú zaujať voličov. Televízia TA3 bude v prezidentských dueloch pokračovať so všetkými kandidátmi na post prezidenta SR.

Peter Bielik (na fotografii) v druhej časti predstavil posledného víťaza volieb do VÚC 2013 za Banskobystrický samosprávny kraj. Marian Kotleba naživo exkluzívne v TA3 hovoril o tom, ako chce zmeniť Banskobystrický región.

Celkovo si reláciu V politike v premiére a prvej repríze na TA3 pozrelo viac ako 640 000 divákov. Podiel relácie v premiére bol pritom až 7,5 %. Najsledovanejšou bola diskusia v diváckej kategórii manažéri s vysokoškolským vzdelaním, kde dosiahla podiel 14,4 %. Nasleduje kategória vysokoškolsky vzdelaných ľudí s podielom 12 % a trojicu uzatvárajú Bratislavčania 18+ s podielom 8,3 %.   

O televízii TA3

Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

Zdroj: PR Clinic

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne