2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Hlas Česko Slovenska na TV Markíza: Termíny a miesta castingov

Najčítanejšie

Naštartuj svoju kariéru. Súťaž speváckych talentov Hlas Česko Slovenska sa znova vráti na obrazovky TV Markíza už na budúci rok na jar a hľadanie toho najlepšieho hlasu je už v plnom prúde.

Do úspešnej svetovej šou, v ktorej nezáleží na vzhľade ani veku, ale iba na hlase, sa môžu hlásiť talentovaní speváci a speváčky starší ako 16 rokov a tento rok prvýkrát aj spevácke dvojice. Môžete tak vyplniť prihlášku na webe www.hlas.markiza.sk

Druhá séria Hlasu Česko Slovenska prinesie nielen excelentné spevácke výkony, ale aj exkluzívny pohľad do zákulisia na tímovú prácu koučov vybraných spomedzi významných osobností slovenského a českého šoubiznisu.

Priebeh súťaže, tí ktorí ju sledujú isto poznajú, ale pripomeňme si, že každý zo štyroch mentorov si na základe jediného zmyslu – sluchu – zostaví svoj ​​vlastný tím spevákov, ktorý bude sprevádzať na ceste k víťazstvu a rozprávkovej výhre v hodnote 80-tisíc eur.

PREHĽAD CASTINGOV:

  • Košice – 13. decembra 2013
  • Banská Bystrica – 14. decembra 2013
  • Praha – 13. – 14. decembra 2013
  • Bratislava – 15. – 16. decembra 2013
  • Ostrava – 17. decembra 2013
  • Brno – 18. decembra 2013

Ďalšie informácie, vrátane prihlášky, môžete nájsť na portáli www.markiza.sk

Hlas Česko Slovenska môžete nájsť aj na slovenských sociálnych sieťach:

Facebook: http://www.facebook.com/hlasczsk
Instagram: http://instagram.com/hlasceskoslovenska

 

Zdroj: PR oddelenie skupiny Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne