5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

Azet.sk spustil nový ženský web: Časpreženy.sk

Najčítanejšie

Časpreženy.sk je oficiálny web týždenníka Nový Čas pre Ženy a ako už z názvu webu vyplýva, je určený prevažne ženským čitateľkám. 

Azet.sk tak rozšíril svoje zastúpenie v oblasti online ženských magazínov, nakoľko už prevádzkuje internetovú jednotku – Diva.sk, dvojku – Lesk.sk, portál pre mamičky Najmama.sk a obľúbený web s receptami Dobruchut.sk. Obsah webu Lesk.sk bude odteraz súčasťou webu Časpreženy.sk.

Časpreženy.sk je miesto, kde prichádzajú ženy vo chvíli, keď chcú, načerpať nové nápady do domácnosti, poradiť sa s inými ženami a vymieňať si postrehy a svoje skúsenosti z rôznych oblastí – či už varenia, bývania, ohľadom detí, zdravia alebo aj vzťahov, módy a krásy,“ približuje nový web produktová manažérka Azet.sk – Renáta Dubcová. „Časpreženy.sk je presne to miesto, kde prichádzajú ženy, aby si našli čas pre seba a vychutnali si príjemné a pohodové čítanie,“ dodáva Dubcová.

casprezeny.sk_prtsc_8.12.2013-vyrez

Celoslovenská reklamná kampaň, ktorú Azet.sk pri príležitosti spustenia nového ženského webu Časpreženy.sk pripravil, odštartovala v novembri. Kampaň zasiahla veľké množstvo internetových používateľov, nakoľko Azet vyčlenil aj svoje nadštandardné plochy pre podporu tohto projektu. Používatelia Lesk.sk boli počas mesiaca november – ale budú i počas mesiaca  december informovaní, že Lesk.sk sa mení na Časpreženy.sk. Pre túto príležitosť vznikla aj špeciálna facebook aplikácia a celá reklamná kampaň je prepojená so súťažou o skvelé ceny.

Ukážky z kampane:
azet-casprezeny.sk-koniec_clanku_banner_640x130_OPRAVA

azet-casprezeny.sk-direct_mail_595x850

O Azet.sk

Skupina Azet.sk je jednotkou v dennej a mesačnej návštevnosti slovenského internetu. Denne služby prevádzkovateľa Azet.sk využije v priemere viac ako 873 000 reálnych užívateľov, mesačne takmer 3 042 000 užívateľov. Portály Azet.sk zasahujú 80% užívateľov zo SR.

Zdroj: Azet, AIMmonitor – IAB Slovakia – Október 2013

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne