5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

NAJ AUTOR nájdený! Je to Slovák Dominik Dán

Najčítanejšie

Od 25. októbra hlasovalo viac ako 5 000 čitateľov v ankete HĽADÁ SA NAJ AUTOR. V prvej desiatke sa umiestnilo až šesť slovenských autorov, pričom prvému miestu bezkonkurenčne kraľuje Dominik Dán. 

Do ankety HĽADÁ SA NAJ AUTOR, ktorú organizovala najväčšia sieť kníhkupectiev na Slovensku Panta Rhei, sa zapojilo viac ako 5 000 slovenských čitateľov a tí si zvolili svojho NAJ AUTORA. Je ním slovenský autor detektívok Dominik Dán, ktorý zvíťazil skoro s dvojnásobným náskokom oproti druhému miestu patriacemu Eve Evite Urbaníkovej. Tretie miesto obsadil americký autor Dan Brown. „Ak o úspechu nejakého športovca, tanečníka, missky a podobne rozhoduje päťčlenná komisia, je ich hodnotenie vždy iba názor piatich, ak o úspechu či obľúbenosti rozhoduje masa 5 000 ľudí, dá sa ich názor považovať za objektívny, vyjadrujúci názor väčšiny. Preto si víťazstvo vo Vašej súťaži vážim najviac a s pocitom pokory a hlbokej vďaky prijímam informácie, ktoré som sa dozvedel. Ak si zo zástupu 60 000 autorov moji čitatelia vybrali práve mňa a vyhral som s dvojnásobným náskokom pred druhým v poradí, je to pre mňa zaväzujúci úspech a keby som sa nehanbil, povedal by som Vám pravdu, že sa mi do očí tlačia slzy. Ďakujem, drahí čitatelia, a sľubujem, že aj na letné prázdniny Vám pripravím nejaké milé prekvapenie,“ povedal víťaz ankety Dominik Dán.

Každý hlasujúci mohol dať svoj hlas iba jednému autorovi, avšak všetci, ktorí sa do ankety zapojili, získali doživotnú zľavu 10% na knihy až troch vybraných autorov. Anketa bola vyhlásená pri príležitostí rozšírenia internetovej predajne www.pantarhei.sk o rôzne novinky pre svojich zákazníkov, ktorí nakupujú online. Nespornou výhodou je rozšírenie možností o osobných odber kníh na 32 miestach na celom Slovensku.

Veľmi sa tešíme záujmu čitateľov o slovenských autorov, ktorí si to určite zaslúžia. Svedčí o tom prvé miesto v  ankete HĽADÁ SA NAJ AUTOR, ktoré obsadil Dominik Dán. Je to veľký úspech, nakoľko čitatelia mohli vyberať z viac ako 60 000 slovenských a zahraničných autorov,“ hovorí Slávka Šikurová, obchodná riaditeľka Panta Rhei.

Rebríček prvých desiatich miest v ankete HĽADÁ SA NAJ AUTOR:

1. Dominik Dán
2. Eva Urbaníková
3. Dan Brown
4. Maxim E. Matkin
5. Jo Nesbo
6. Paulo Coelho
7. Stephen King
8. Miroslava Varáčková
9. Táňa Keleová-Vasilková
10. Pavel Hirax Baričák

Zdroj: KOMUNIKA

Ilustračná fotokoláž hore: masmediálne.info (Zdroj SLOVART, obálka knihy Dominika Dána Kráska a Netvor)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne