11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

KLAN si postupne získava fanúšikov

Najčítanejšie

Na rodinný seriál KLAN – V DOBROM AJ V ZLOM sa každý deň teší čoraz viac divákov. Od 2. januára 2014 dodnes sa sledovanosť seriálu zvýšila o viac ako 70 % a každý deň kontinuálne stúpa. KLAN odštartoval s trhovým podielom 11% a v priebehu prvého týždňa ho zvýšil na 19%.

Stúpajúci počet priaznivcov Klanu potvrdzuje fakt, že ide o kvalitný a zaujímavý seriál, v ktorom divák nájde nielen silné príbehy, ale aj patričné napätie a dynamický náboj,“ povedala Katarína Nosková, PR manažérka TV JOJ.

Okrem trhového podielu sa kontinuálne zvyšuje aj rating, a to každým dňom v priemere o 0,2 percenta. Kým 2. januára bol rating 3,5%, o týždeň neskôr sa zvýšil na 5,4%.

O potenciáli titulu sme nikdy nepochybovali. Hľadali sme iba lepšie načasovanie a čísla sledovanosti už po prvých týždňoch nasadenia potvrdzujú, že sme sa rozhodli správne,“ uzavrel riaditeľ TV JOJ František Borovský. 

O seriáli:

Rodinný seriál KLAN – V DOBROM AJ V ZLOM je moderný televízny titul, ktorý v sebe skrýva nielen romantiku, ale aj detektívnu zápletku a neuveriteľne pútavo rozohráva osudy hlavných hrdinov. Pred spustením v prvý januárový týždeň 2014 (čím sa tak stal jediným premiérovaným seriálom hneď na úvod roka) ho tvorcovia na základe diváckeho prieskumu upravili podľa požiadaviek a očakávaní slovenských seriálových divákov. Hrajú: Kristína Svarinská, Patrik Vyskočil, Ľubomír Paulovič, Dagmar Bruckmayerová, Dana Košická, Michal Nemtuda, Zuzana Mauréry, Juraj Rašla, Juraj Ďuriš a ďalší. Réžia: R. Fábian, L. Hanulák, V. Fischer

KLAN – V DOBROM AJ V ZLOM sa vysiela každý pracovný deň o 18:15 na JOJke, reprízu seriálu vysiela TV WAU po relácii Nákupné maniačky o 21:45.

Hodnoty sledovanosti sú uvedené za cieľovú skupinu 12-54. Zdroj dát: PMT/TNS.

Zdroj: JOJ GROUP

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne