6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Televízia JOJ štartuje sezónu týždňom plným premiér

Najčítanejšie

V pondelok 20. 1. 2014 sa začína „veľký týždeň“, ktorým televízia JOJ spúšťa novú jarnú sezónu. Už od prvého týždňa bude sezóna charakterizovaná novými žánrami, formátmi ako aj novinkami v zabehnutých reláciách a seriáloch.

Vo veľkom týždni privíta divákov nový Panelák, ktorý prešiel doteraz najväčšími zmenami vo svojej sedemročnej histórii. Okrem nových tvárí, ešte zábavnejšieho ladenia a vyššej kvalite obrazu, sa diváci môžu tešiť aj na nové interiéry či znelku programu. Panelák bude otvárať primetimeové vysielanie televízie každý týždeň od pondelka do štvrtka.

Na úvod a k záveru pracovného týždňa pripravila TV JOJ humor – po Paneláku sa v pondelky budú diváci zabávať na originálnom novom formáte javiskového sitkomu pod názvom Kukátko (od 27. 1.), vo štvrtok to budú premiérové časti už legendárneho slovenského seriálu Profesionáli.

TV_JOJ-Kukatko_01
Dano Dangl, Kukátko

V utorok a v stredu JOJka nadväzuje na svoju tradíciu dramatických večerov. Utorky patria novému seriálu s herečkou Michaelou Čobejovou Vdova, ktorého kombinácia tradičných hodnôt vo veľmi netradičnom prostredí mafiánskej rodiny jasne odráža typickú DNA jojkárskych seriálov.

TV JOJ-Vdova
Michaela Čobejová, Vdova

V stredu sa diváci môžu tešiť na akvizičný formát – premiérové diely kriminálky CSI.

Veľký týždeň uzatvára v predvečer víkendu premiéra komediálnej drámy Prefíkané slúžky, ktoré budú divákov sprevádzať úvodom sezóny až do konca februára 2014.

Zdroj: PR JOJ Group

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne