7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

V politike na TA3 – vždy aktuálne

Najčítanejšie

Opozičná politika 2014 a prezidentskí kandidáti prilákali v nedeľu 12. januára 2014  v relácii V politike k obrazovkám TA3 viac ako pol milióna divákov.  

René Medzihradský v prvej časti relácie V politike diskutoval s politikmi na tému „Čo prinesie rok 2014.“ Jeho pozvanie do štúdia prijali  – Igor Matovič, líder opozičnej strany OľaNO a predseda mimoparlamentnej strany SNS Andrej Danko. V druhej časti relácie pokračuje TA3 aj v tomto roku duelmi prezidentských kandidátov. Tentokrát sa divákom TA3 predstavila poslankyňa NR SR Helena Mezenská a kardiochirurg Prof. Viliam Fisher. Záver relácie patril tlačovej besede premiéra Roberta Fica na tému prezidentských právomocí.

Reláciu V politike si v nedeľu v premiére a prvej repríze na TA3 pozrelo takmer 550 000 divákov. Najsledovanejšou bola diskusia v diváckej kategórii manažéri s vysokoškolským vzdelaním, kde dosiahla podiel 11,8 %. Podiel relácie na trhu v premiére bol 6,1 %.

Celkovo nedeľňajšie vysielanie TA3 sledovalo viac ako 1 400 000 divákov. 

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

O televízii TA3

Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

Zdroj: PR Clinic

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne