16.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Profesionáli sa vracajú v skvelej forme

Najčítanejšie

Pôvodná zostava Profesionálov je späť! Šaňo, Bobor, kapitán Maroš Nagy, Hůrka, Miki Hric aj hovorkyňa policajnej stanice a bývalá vicemiss Topoľčian Skajka Balážiková budú divákom servírovať výdatnú dávku zábavy už od dnes každý štvrtok o 21:30 na JOJke. 

Na divákov v novej sérii Profesionálov čakajú viaceré zmeny. V praxi to znamená, že sa vrátia veci, ktoré mali diváci najradšej a pribudnú novinky, ktoré ich jednoznačne potešia,“ vysvetľuje Ján Gordulič, hlavný scenárista projektu. Sitkom prichádza s novou zvučkou a zmeny nastanú aj v bare Riviera. Usadí sa tam Roman Luknár a zahrá si Josého. „Prídem do Riviery namiesto svojho bratranca Miňa, ktorý zas pôjde do môjho baru v Karibiku,“prezrádza Roman. Postava obľúbeného prešpekulovaného barmana sa však kedykoľvek môže do baru vrátiť.

[youtube]http://youtu.be/RRqkvksteuo[/youtube]

Každý nový diel prinesie niečo originálne. Tešiť sa môžete napríklad na postavu Vladimíra Boja zo seriálu Hoď svišťom v podaní Jozefa Vajdu. Okrem starých obľúbených postáv – akou je stále iskrivá i keď o čosi pribratejšia Skajka a nových atraktívnych hrdinov vás čakajú aj prekvapivé zápletky. Už prvá epizóda sa bude líšiť od všetkého, čo ste v Profesionáloch doposiaľ videli: „Premiérový diel bude výpravný. Z veľkej časti sa bude odohrávať v exteriéroch (mäsiarstvo, roľnícke družstvo, samoobsluha…) a nie len v štúdiu, ako boli diváci zvyknutí z predchádzajúcich sérii,“ prezradil Gordulič.

TV JOJ - Profesionali sa vracaju v skvelej forme

O seriáli:

Zločin nikdy nespí. Profesionáli v uniformách občas áno…

Od poslednej série prešlo 1,5 roka. Profesionáli si zatiaľ našli úplne nové zamestnanie. Fero pracuje v supermarkete ako esbeeskár vypomáhajúci pri výkupe fliaš. Karol ako pomocný mäsiar v predajni mäsa a údenín. Skarlet je hovorkyňou roľníckeho družstva v Cabaj Čápore. Alex pracuje ako svojrázny židovský turistický sprievodca v Bratislave, Maroš sa nedokázal vymaniť z područia Ruženky a pomáha jej s pestovaním kvetín. Miki Hric po Miňovi, ktorý ušiel na Bellize, prevzal riadenie krčmy a počet detí, na ktoré musí platiť alimenty sa zvýšil na deväť!!! Policajná stanica bola pre šetriace opatrenia zrušená. Prišiel však okamih, keď sa policajná zostava opäť musí zísť a pokračovať v boji proti zločinu v istom mestečku v seneckom okrese.

Zdroj: JOJ GROUP

Ďalšie články

Aktuálne