11.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Telkáč roka 2013 – Finále sa začalo!

Najčítanejšie

Nominácie sú uzavreté, začalo sa finále ankety Telkáč roka 2013, ktoré trvá až do 3.marca! V prvom kole bolo nominovaných takmer 150 televíznych osobností, relácií či TV staníc. Návštevníci portálu Topky.sk a Telkáč.sk počas týždňového hlasovania rozhodli o 45 postupujúcich, ktorí budú súťažiť o víťazstvo v 11 kategóriách.

Finálové hlasovanie sa realizuje prostredníctvom Facebook aplikácie na stránke Telkáčroka.sk. Fanúšikovia Facebook stránky Topky.sk  môžu podporiť svoju obľúbenú reláciu, moderátorov, hercov, seriál či reality show.

Prioritou je zachovanie maximálnej dôveryhodnosti a transparentnosti hlasovania, vďaka čomu si anketa získala mimoriadnu obľubu nielen u divákov, ale aj u samotných televíznych tvorcov.

V aktuálnej ankete Telkáč roka 2013 môžu používatelia a televízni diváci hlasovať celkovo v 10 kategóriách a 1 hlavnej kategórii “Najobľúbenejšia slovenská televízna stanica roka”. Novinkou je kategória “Najobľúbenejší online seriál”.

Víťazi ankety budú vyhlásení 4.marca 2014 na webových stránkach Topky.sk. Tí najlepší získajú aj tento rok exkluzívne sošky ručne vyrobené z mahagónového dreva a nerezovej ocele. Novinkou je ocenenie jedného z hlasujúcich, ktorý vyhrá televízor.

Priebežné LIVE výsledky ankety je možné sledovať aj na Facebook fanstránke Topky.sk > TU

Zdroj: Zoznam

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne