5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

kampaň: Telekom a Ego predstavili Deezer – od MUW Saatchi & Saatchi

Najčítanejšie

Reklamná agentúra MUW Saatchi & Saatchi pripravila pre Telekom kampaň, v ktorej s raperom Egom predstavuje hudobnú streamingovú službu Deezer. Tá umožňuje počúvať cez mobil, tablet alebo počítač viac ako 30 miliónov pesničiek rôznych žánrov, vrátane slovenskej a českej produkcie.

Spot sa nakrúcal dva dni v bratislavskom Istropolise. Spolu s Egom si v ňom zahrala Daniela Gudabová, známa napríklad zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

[youtube]http://youtu.be/LOaqMILDnW0[/youtube]

 

„Ega sme si vybrali ako známeho a úspešného hudobníka, ktorý dokázal to, čo na Slovensku nikto predtým: jeho letný megahit Žijeme len raz z roku 2012 videlo na YouTube už viac ako 30 miliónov ľudí. Sám službu používa a je ňou nadšený rovnako, ako my. Veríme, že kampaň zarezonuje nielen kvôli silnému produktu, ale aj vďaka dobrej voľbe jej dvoch hlavných aktérov,“ komentovala spoluprácu Drahomíra Juríková, senior manažérka marketingovej komunikácie Telekomu.

Foto z nakrucania Telekom a Ego predstavili Deezer – od MUW Saatchi & Saatchi-obr.1

 

Ego v tejto súvislosti povedal: „Reklamu na Deezer by som nerobil, keby ma samotná služba neoslovila. Páči sa mi jej rôznorodosť a myslím si, že každý si v nej nájde to svoje bez ohľadu na vek a preferovaný žáner.“

Telekom službu exkluzívne ponúka svojim zákazníkom zadarmo alebo za zvýhodnený mesačný poplatok. Deezer  má popri obrovskej knižnici hudby aj unikátne funkcie, ktoré menia tradičný spôsob počúvania hudby. Špeciálny algoritmus ponúka poslucháčovi ďalšie skladby podľa preferovanej hudby.

Foto z nakrucania Telekom a Ego predstavili Deezer – od MUW Saatchi & Saatchi-obr.7

 

Deezer má k dispozícii po celom svete tím skúsených editorov, ktorí tvoria playlisty pre svojich poslucháčov. Desiatky skúsených odborníkov každý týždeň ponúkajú výber toho najlepšieho – za Slovensko a Česko vyberá skladby Pino Ungvölgyi zo skupiny Puding pani Elvisovej, Zákazníci tiež môžu odporúčať hudbu svojim priateľom, či už priamo v službe Deezer alebo cez sociálne siete.

Vizuál kampane, billboard a print:

MUW - Deezer Telekom BB

 

MUW - Deezer Telekom PRINT

 

Vizitka kampane:

Kreatívny riaditeľ: Rasťo Michalik, Milan Bielik
Copywriter: Soňa Podstupková, Milan Bielik, Ivan Fiedler
Art Director: Martin Benca, Soňa Jurikovičová, Ivo Zemanovič, Jord Nikov
Produkcia: Hitchhiker Films
Réžia: Roman Valent
Fotograf: Jakub Klimo
Animácia: Plaftik
Mediálna agentúra: MEC Slovakia

 

Zdroj: Telekom

Ďalšie články

Aktuálne