15.1 C
Bratislava
utorok, 7. mája 2024

JOJka sa stala najobľúbenejšou televíziou v ankete Telkáč 2013!

Najčítanejšie

Je dohlasované. Čitatelia v  ankete Telkáč 2013  rozhodli, že ich najobľúbenejšia televízia je JOJka!

A nielen to! Čitatelia a diváci potvrdili, že si večer zapnú práve Veľké noviny, ktoré s obrovským náskokom porazili konkurenčné spravodajské relácie.

Moderátori, redaktori a všetci, ktorí pre divákov Veľké noviny pripravujú, sa z ocenenia tešia a divákom odkazujú, že aj naďalej budú prinášať tie najrýchlejšie správy na trhu.

Prvenstvo v ankete Telkáč 2013 v kategórii získal aj Panelák – najdlhšie vysielaný denný seriál. Aj po šiestich rokoch jeho vysielania si diváci nenechajú ujsť osudy jeho obyvateľov.

Telkac roka 2013_titulkova_fotografia_k_clanku

Najviac hlasov dostal v kategórii Herec Lukáš Latinák, čo mu zabezpečilo prvé miesto spomedzi ostatných hereckých kolegov.

Lukáša Latináka môžu diváci vidieť na JOJke v kultovom seriáli Profesionáli a v improvizovanom sitcome Kukátko.

TV JOJ-Profesionali-2_titulkova_fotografia_k_clanku
Lukáš Latinák (druhý zľava), v seriáli Profesionáli, TV JOJ


„Výhra v Telkáči nás veľmi teší! Ďakujeme všetkým divákom za priazeň, verím, že sa vám budú páčiť aj naše nové formáty,“ povedal nový generálny riaditeľ Marcel Grega.

Televízia JOJ zvíťazila v týchto kategóriách:

Televízna stanica – TV JOJ (4514 hlasov)
Spravodajstvo – Veľké noviny (4319 hlasov)
Seriál – Panelák (3788 hlasov)
Herec – Lukáš Latinák (4412 hlasov)

Za celú redakciu masmediálne.info gratulujeme a želám veľa úspechov i v budúcnosti, ale hlavne menej personálnych zmien, v poslednom období totiž v JOJke personalnych turbulencí už veru bolo dosť! ;)

Michael Gold

 

Zdroj:  JOJ Group, Zoznam.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne