6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Kvak a Čľup sa už prebudili v Bratislavskom bábkovom divadle

Najčítanejšie

Milé deti a ich rodičia! Už si môžete prísť pozrieť inscenáciu KVAK  A ČĽUP do Bratislavského bábkového divadla! Pripravte sa, čaká na vás totiž poriadna „žabacina“! 🙂

Na jar sa totiž v Bratislavskom bábkovom divadle prebudili dvaja rozkošní žabací páni: tučný Čľup a chudý Kvak. Chcete s nimi prežiť celý rok? Od jari až do zimy sa zabávať a smiať?

Zažiť spolu s nimi príhody smiešne i poučné, vypočuť si piesne pomalé i rýchle, krásne i veselé? Nuž doskáčte v marci do ich močiara! Kvak a Čľup sa vás už nevedia dočkať!

Inscenácia Kvak a Čľup vznikla na podklade populárnej série kníh pre deti amerického spisovateľa Arnodla Lobela. Tak ako samotné knižky, i inscenácia je určená najmä tým, ktorí sa s divadlom ešte len zoznamujú – tím najmenším divákom.

Predstavenie je plné piesní a vtipu, hrá farbami všetkých štyroch ročných období a rozpráva o dôvere a potrebe kamarátstva.

Viac informácií a kompletný program prestavení môžete nájsť > TU

Hrajú: Michal Adam, Simon Fico, Lucia Arendášová, Margaréta Nosáľová / Janka Sovičová

BBD-nahlad plagat A3-uprava1

Zdroj: BBD

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne