9.4 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Rádio Europa 2 mení moderátorský tím

Najčítanejšie

Od začiatku marca mení najobľúbenejšie rádio mladých – moderátorský tím. Do denného vysielania sa vracia Roman Juraško, Rannú show ZOO budú moderovať dva nové hlasy. Dance Exxtravaganza bude vysielaná federálne. Jej rezidentmi budú hviezdy ako Michael Burian/DJ Brian.

V Rannej šou ZOO, ktorá je vysielaná každý pracovný  deň medzi 6. a 9. hodinou, zostáva aj naďalej ostrieľaný Matúš Krnčok, ktorý bude tvoriť moderátorský tandem s Dominikou Dadíkovou, informačný servis bude zabezpečovať mladý talent Vladimír Varecha. (na fotografii)

„Nové trio Dominika, Matúš a Vlado je výbornou kombináciou moderátorských živlov. Čakám, že si rýchlo nájdu cestu k poslucháčom a to nielen vďaka svojmu nezabudnuteľnému zmyslu pre humor, ale aj vďaka bláznivému prístupu k životu. Som zvedavá či sa podarí chalanom v rannom éteri skrotiť nespútanú živelnú a večne vysmiatu Dominiku.

Matúš je výborný moderátor, ktorý na Europe 2 pôsobí už niekoľko rokov a čaká ho v odbore ešte veľká budúcnosť. Je to profík, ktorý výborne cíti, čo baví ľudí, má cit pre pointu a podobne ako Europa 2 miluje hudbu.

Vlado Varecha je mladý talentovaný speaker, ktorý bude poslucháčom prinášať dôležité informácie a zároveň by mal byť tým racionálnym elementom rannej show, ktorý bude vracať svojich kolegov späť do reality,“oznámila k zmenám v rannom vysielaní Europy 2 jej riaditeľka Jitka Fürst.

To najlepšie z Rannej show ZOO si môžu poslucháči pripomenúť aj z mp3 archívu na webových stránkach www.europa2.sk

Roman Juraško späť v bežný deň

Do poludňajšieho bloku vysielania sa po niekoľkých mesiacoch vracia spať obľúbený rozhlasový i televízny moderátor Roman Juraško. „Som rada, že sa Roman vracia do každodenného  vysielania Europy 2, nielen preto, že je výborný profesionál, ale tiež preto, že uspokojíme celý rad poslucháčok, ktoré nám píšu, aby Roman vysielal častejšie. Ich želanie nesplníme úplne, pretože celý deň vysielať nemôže, ale od pondelka do piatku si  ho budú môcť naladiť medzi 12. a 15. hodinou v bloku Maxximum muziky, „doplnila s nadsázkou Jitka Fürst.

Dance Exxtravaganza spojí Slovensko s Českom

Najobľúbenejšia slovenská tanečná relácia Dance Exxtravaganza bude od druhého marcového víkendu vysielaná federálne v Českej aj Slovenskej republike.

„Je to jeden z mnohých krokov, kedy využívame synergie oboch rádií – slovenskej Europy 2 aj českej Evropy 2,“ povedala Jitka Fürst. Poslucháčom tak ponúknu hviezdnych  rezidentov, ako sú DJ Michael Burian, DJ Brian alebo Michael C.

Ostatných moderátorov a programových blokov sa tieto zmeny nedotkli.  Po Rannej show ZOO, pokračuje od 9. do 12.  Afterparty s Kamilom Konkoľom. Za ním nastúpi od 12. do 15. so show Maxximum Muziky už spomínaný Roman Juraško. Bez zmien ostáva taktiež moderátorská dvojica Adriana Špronglová a Tomáš Juríček so show Detoxx  každý pracovný deň od 15. do 18. hodiny. Podvečer a to od 18. štartuje Vyber si na maXXimum s Marcom.  Na víkendový štvorhodinový blok už trénuje éterový nováčik Dušan Berky, ktorý doplní víkendový tím Lenky Prokopovej a Ľubice Janíkovej.

Europa 2 je obľúbené rádio pre mladých ľudí. Je synonymom zábavy a najlepšej hudby na slovenskom trhu. Každý týždeň oslovuje takmer 700 tisíc poslucháčov. Na poli sociálnych sietí je na slovenskom trhu jednotkou, ich facebookový profil má 389 tisíc fanúšikov

O moderátoroch

Dominika Dadíková (28) pracuje na Europe 2 od prvého dňa vysielania – 12. 12. 2009. Ako moderátorka funguje viac ako 8 rokov. Do Rannej show ZOO prechádza z obedňajšej vlastnej show – Double D show. Dominika má bohaté skúsenosti s moderovaním v regionálnych rádiách, ale aj ako redaktorka  televíznych relácií.

Matúš Krnčok (29) prešiel ako moderátor niekoľkými celoplošnými aj regionálnymi rádiami, moderoval aj pre TV Markíza alebo STV. Na Europe 2 vysiela 3 roky, v médiách sa pohybuje 8 rokov.

Vlado Varecha (24) má zatiaľ skúsenosti zo študentského rádia v Košiciach a po polročnom pôsobení v regionálnom rádiu Viva prechádza do Rannej show ZOO na Europe 2.

Roman Juraško (34) obľúbený moderátor známy z Telerána TV Markíza a taktiež moderovania niekoľkých veľkých akcií ako napríklad Superstar. V Europe 2 pracuje od roku 2010.

Dušan Berky (25) nadobudol skúsenosti v regionálnej  televízii Stred.TV a taktiež v bystrickom rádiu Slobodný vysielač. Svojim hlasom môže byť fanúšikom známy z Lokal TV, kde prepožičiava hlas animovaným postavičkám.

Radio EUROPA 2_titulkova_fotografia_k_clanku

Nová programová schéma 

pondelok, utorok, streda, piatok

00-06 MaXXimum muziky

06-09 ZOO – Matúš Krnčok, Dominika Dadíková, Vlado Varecha

09-12 Afterparty – Kamil Konkol´

12-15 MaXXimum muziky – Roman Juraško

15-18 DETOXX – Adriana Špronglová, Tomáš Juríček

18-20 Vyber si na MaXXimum – Marco

20-00 MaXXimum muziky

Štvrtok

18-20 TOP 22 – Lenka Prokopová

víkend

00-06 MaXXimum muziky

06-10 MaXXimum muziky – Lenka Prokopová

10-14 MaXXimum muziky – Dušan Berky

14-18 MaXXimum muziky – Ľubica Janíková

18-20 MaXXimum muziky (sobota) / TOP 22 – repríza

20-22 MaXXimum muziky – warm-up (iba v sobotu)

22-03 Dance EXXtravaganza (iba v sobotu)

 

Zdroj: Rádio Europa 2

Ďalšie články

Aktuálne