7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Vladimír Železný po piatich mesiacoch skončil ako riaditeľ TV Barrandov

Najčítanejšie

Po piatich mesiacoch sa skončilo pôsobenie Vladimíra Železného na čele televízie Barrandov. Niekdajšieho riaditeľa najsledovanejšej českej televíznej stanice Nova včera spoločne s programovou riaditeľkou Markétou Zahradníkovou odvolal majiteľ tejto stanice Jaromír Soukup, informoval dnes portál DigiZone.cz.

TV Barrandov logoNa miesto Železného vymenoval Marcelu Hrdú, šéfku a podpredsedníčku predstavenstva vydavateľstva Empresa Media, ktoré zastrešuje všetky mediálne aktivity Soukupových firiem, vrátane TV Barrandov.

Túto informáciu servera DigiZone.cz potvrdil zdroj oboznámený so situáciou vo vnútri TV Barrandov, oficiálne ju však televízia ani Empresa Media nekomentovali.

Serveru DigiZone.cz sa zatiaľ nepodarilo skontaktovať so Zahradníkovou. S odvolaním sa na prebiehajúcu schôdzku odmietla reagovať aj Marcela Hrdá.

Vladimír Železný riadil TV Barrandov od novembra 2013. Za Soukupovej éry išlo už o tretieho generálneho riaditeľa tejto televízie.

Zdroj: TASR, TV Barrandov

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne