12.5 C
Bratislava
sobota, 18. mája 2024

Kampaň: Na prvej koľaji pozor, prichádza nová kampaň COOP Jednoty od JANDL

Najčítanejšie

COOP Jednota Slovensko nás už dlhšie obdobie zabáva svojimi ľudovo ladenými reklamami s veľmi milou dvojicou – bačom a jeho pravou rukou – honelníkom Dušanom. Popri vtipných scénkach týchto hlavných protagonistov sa nezabúda ani na slovenské produkty tejto spoločnosti. Za všetkým stojí reklamná agentúra JANDL, ktorá celú reklamnú kampaň pre COOP Jednota zastrešuje.

Rovnako ako v minulých kampaniach, tak aj v tej najnovšej sú teda hlavnými aktérmi bača a honelník Dušan, avšak tentokrát sa tu objavuje aj bačova mamička, keďže ide opäť o kampaň s podtitulom Mamičkine dobroty.

Postava bačovej mamičky sa objavila v spotoch pre COOP Jednota už minulý rok. Pripomeňme si ju:

 

Aktuálna kampaň sa začína vo vlaku rútiacom sa do Bačovskej hornej Vsi, v ktorom sa vezie bačova mamička. Ide navštíviť svojho syna a jeho kolegu. Cestou mu do telefónu menuje, aké rôzne dobroty im vezie. Na toľké zásoby im, ale obyčajný košík nepostačí!

„Moderný vlak MJ radu 861 pre účely natáčania zapožičala Železničná spoločnosť Slovensko.“, prezradil nám zo zákulisia výroby Marek Wilhalm, Account manager & PR agentúry JANDL.

Ako napokon dopadne cesta mamičky za synom si môžeme pozrieť v spomínanom reklamnom spote od JANDL:

 

Ani týmto spotom na produktový rad Mamičkine dobroty však nekončí reklamná kampaň pre COOP Jednota Slovensko a čoskoro pribudne do vysielania aj spot vlastnej značky COOP Jednota Junior. Súčasťou kampane budú printy a POSM.

Už teraz sa tešíme na nové dobrodružstvá zo salaša 🙂 

Vizitka kampane:
Creative Director: Jano Fajnor
Chief Creative Officer: Bernd Fliesser
Copywriter: Karol Thiry, Viliam Šedivý
Art Director: Pavel Gajdoš
Strategy: Rado Ondřejíček, Martin Mlynárik
Account Director: Marek Stejskal
Director: Jiří Hanych
DOP: Tomáš Sysel
Production Company: ProtosProductions
Producer: Michal Hlavačka
Hudba: Michal Novinski
Foto: Táňa Hojčová

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne