12.5 C
Bratislava
sobota, 18. mája 2024

Agentúre JANDL sa podarilo zaujať mliekom na festivale Grape

Najčítanejšie

Agentúra JANDL pre svojho klienta Mliečny fond – Slovenský zväz prvovýrobcov mlieka a Slovenský mliekarenský zväz zrealizovala v sobotu 15. augusta na festivale Grape v Piešťanoch event pod názvom Slovenské mliečne raňajky. Súťažilo sa aj o zápis do Slovenskej knihy rekordov.

Agentúre JANDL sa podarilo zaujať na festivale v Piešťanoch 565 mladých ľudí, ktorí si spolu sadli za veľký 140 metrov dlhý raňajkový stôl a spoločne sa najedli s hercom a moderátorom podujatia Ludwikom Baginom.

Pochutili si na slovenskom mlieku, masle, syroch, jogurtoch, či pomazánkach a zapísali sa do knihy Slovenských rekordov, ako rekord v Slovenských mliečnych raňajkách.

Mliečne raňajky boli darom od slovenských prvovýrobcov a spracovateľov mlieka. Takouto formou chceli poukázať na zlú situáciu v ich odvetví.

S pomocou agentúry JANDL chcú mladých ľudí motivovať k väčšej konzumácii slovenských mliečnych výrobkov.

Aktivita je voľným pokračovaním kampane Slovenská mliečna rodina, o ktorej sme písali.

Jej súčasťou bol spot v televízii a netradičná bannerová reklama „Pomôžte zachrániť Slovenské mlieko.“

Pre kampaň bol vytvorený aj web www.slovenskemlieko.sk, ktorý má bližšie predstaviť túto iniciatívu.

 

Pozrite si spot a case study:

 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne