17.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Fun rádio vytvorilo paródiu na známu vianočnú reklamu s prasiatkom

Najčítanejšie

V prvý „vianočný“ deň 1. decembra sa objavila vo vysielaní dlho očakávaná vianočná skladba, ktorú pripravilo Fun rádio ako dar svojim poslucháčom. Na záver video klipu čaká na divákov veľké prekvapenie – paródia na známu vianočnú reklamu od Kofoly. Prasiatkom je však tentoraz sám moderátor Sajfa. Interprétmi vianočnej skladby sú slovenské hudobné celebrity, ako Dara Rolins, Mária Čírová, Adam Ďurica, kapela Le Payaco ale i ďalší.

V utorok 1. decembra sa vysielanie rádia premenilo na špeciálny Vianočný deň, ktorým sprevádzajú moderátori Junior a Marcel, Didiana, Sajfa a Julo alias Python.

Nová vianočná skladba, nebude vo vysielaní Fun rádia chýbať. V predvianočnom čase bude rádio novú skladbu s potenciálom „stať sa vianočným hitom“ nasadzovať vo svojom vysielaní dokonca v A rotácii.

Premiéru mala skladba v utorok v Rannej šou s Juniorom a Marcelom. Fun rádio prezradilo, že skladba vznikala takmer rok.

Hosťami vo vysielaní v utorok 1. decembra budú interpreti, ktorí účinkujú v skladbe  Vianočný čas a poslucháčom prezradia čím sú pre nich Vianoce blízke a ako ich trávia.

Spoluautormi vianočnej skladby sú Marián Čekovský, Celeste Buckingham, Peter Cmorík, Robo Opatovský, Dominika Mirgová, Mária Čírová, Katka Knechtová, Miko Hladký (Gladiátor), Adam Ďurica, Dara Rolins, Kuly (Desmod), Zuzana Smatanová, Petko (Polemic), Le Payaco, Marcel Buntaj a Miro Jaroš.

Reklama na Kofolu s prasiatkom dotvára každý rok atmosféru Vianoc, jej paródia so známym moderátorom sa objavila na záver vianočného klipu.

„Nápad sa zrodil namieste pri natáčaní, nebolo to nič plánované…,“ povedala pre Masmediálne.info Tatiana Zábojníková Pavleová, PR manažérka Fun rádia.

Prečítajte si aj článok > Vianoce budú opäť s prasiatkom od Kofoly

Nový klip s vianočnou skladbou Fun rádia poslúžil i ako reklama pre e-shop topankovo.sk. Pod zverejneným videom je totiž oznam, že práve tento e-shop zapožičal vianočné pulóvre, ktoré mali na sebe počas nakrúcania protagonisti, moderátori ale i deti.

Na záver spotu sa zobrazia aj logá Residence Hotel & Club a strediska Park Snow Donovaly, kde sa zábery do klipu natáčali.

Fun rádio sa rozhodlo pre deti zorganizovať aj charitatívnu zbierku. Tohtoročná vianočná skladba má preto ľudský rozmer a nie je len zábavkou pre poslucháčov.

„Fun rádio si uvedomuje svoju spoločenskú zodpovednosť a cítili sme, že teraz je správny čas spustiť tento projekt. Fun rádio pre deti v nemocniciach prebieha v spolupráci s neziskovou organizáciou Ľudia ľuďom a má podať pomocnú ruku inštitúciám, ktoré denno-denne liečia a zachraňujú tých najmenších, aby im financie nezväzovali ruky. Viac info nájdete aj tu www.ludialudom.sk/funradio“, povedala pre Masmediálne.info Tatiana Zábojníková.

Pozrite si vizuál bannera:

Fun radio pre deti v nemocniciach
Pozrite si ukážku minuloročných vianočných hitov Fun rádia:

Fun rádio má aktuálny trhový podiel vo výške 13,2%, keď oslovuje až 507 tisíc denných a 1 milión 108 tisíc týždenných poslucháčov. Väčšina, až 71% poslucháčov je v produktívnom veku (do 40).

Web Fun rádia patrí medzi jednotku na trhu medzi rádiovými webmi, najvyššiu návštevnosť dosiahol v marci 2015 vo výške viac ako 930 tisíc unikátnych návštev. V mesiaci november 2015 web navštívilo, podľa AIMmonitora  takmer 449 tisíc unikátnych návštevníkov z desktopov a viac ako 244 tisíc z mobilov, spolu teda viac ako 693 tisíc unikátnych návštevníkov.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne