13.9 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Miroslav Majoroš odchádza z pozície generálneho riaditeľa spoločnosti Slovak Telekom

Najčítanejšie

Miroslav Majoroš odíde z pozície generálneho riaditeľa k 31. decembru 2015, vo funkcii ho nahradí Milan Vašina, ktorý bude zároveň pôsobiť vo funkcii generálneho riaditeľa spoločnosti T-Mobile Czech.

Miroslav Majoroš bude od januára 2016 pôsobiť ako generálny riaditeľ v rumunskom Telekom Romania. Naďalej ostáva i predsedom predstavenstva skupiny Slovak Telekom.

Miroslav Majoros, Slovak Telekom
Miroslav Majoroš, Telekom Romania

Miroslav Majoroš bol jeden z najdlhšie pôsobiacich generálnych riaditeľov v histórii spoločnosti Slovak Telekom. Pod jeho vedením napríklad spoločnosť uviedla viaceré nové technológie napr. 4G, alebo VDSL.

Niesol zodpovednosť i za viaceré akvizície, ako bol Zoznam, Zoznam Mobile, PosAm, alebo DIGI Slovakia.

Riadil aj proces integrácie spoločností Slovak Telekom a T-Mobile Slovensko, vrátane privatizácie štátneho podielu Slovak Telekom.

Na pozícii generálneho riaditeľa ho nahradí Milan Vašina, súčasný generálny riaditeľ T-Mobile Czech Republic. Čítaj viac.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne