6.3 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Milan Vašina sa stal novým generálnym riaditeľom spoločnosti Slovak Telekom

Najčítanejšie

Miroslava Majoroša, ktorý sa rozhodol prijať ponuku viesť spoločnosť Telekom v Rumunsku nahradí od januára 2016 vo funkcii generálneho riaditeľa spoločnosti Slovak Telekom Milan Vašina, súčasný generálny riaditeľ spoločnosti T-Mobile Czech Republic, ktorý bude zastávať obe pozície súčasne.

„Milan Vašina má mnohoročné skúsenosti so slovenským trhom. Úspešne manažoval biznis v rokoch 2002 až 2010, bol generálnym riaditeľom T-Mobile Slovensko a na tejto pozícii pôsobil až do spojenia so Slovak Telekomom v roku 2010. Je výborným kandidátom na pozíciu generálneho riaditeľa a považujem ho za skvelého biznis lídra s vynikajúcimi znalosťami českého i slovenského trhu,“ povedal Miroslav Majoroš, predseda predstavenstva skupiny Slovak Telekom.

Milan Vašina na Slovensku pôsobil už v roku 2002 na poste riaditeľa marketingu v spoločnosti EuroTel, od marca 2007 bol generálnym riaditeľom spoločnosti T-Mobile Slovensko.

V rokoch 2009 až 2010 sa pôsobil ako výkonný riaditeľ Slovak Telekom pre marketing, predaj a služby zákazníkom.

Od januára 2011 pôsobí v spoločnosti T-Mobile Czech Republic, ako generálny riaditeľ.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

3 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne