19 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Regionálna TV Bratislava funguje na trhu už 9 rokov

Najčítanejšie

Televízia Bratislava je na trhu už 9 rokov a vysiela 24 hodín denne. Objemom výroby, ale i pokrytím patrí medzi najväčšie regionálne televízie na trhu.

TV Bratislava vysiela 24 hodín denne a každý deň vyrobí až 60 minút vlastných premiérových programov. Na ich príprave sa podieľa tím približne dvadsiatich ľudí.

„Vieme, aké je naše miesto a úloha. Sme blízko ľudí, a ponúkame informácie, ktoré divák inde nenájde. Bratislavčanom denne prinášame aktuálne spravodajstvo a publicistiku vo forme magazínu Metro Dnes. V ňom ponúkame divákom reportáže z diania v meste a zaujímavých hostí. Venujeme sa samozrejme aj zaujímavostiam zo všetkých mestských častí, a to v špeciálnych programoch. Nechýba ani publicistika vo forme obľúbenej diskusnej relácie Beseda o piatej, či záznamy zo zasadnutí zastupiteľstiev,“povedala Mária Urlandová, riaditeľka TV Bratislava.

„Čudovali by ste sa, koľkým ľuďom záleží na tom, čo sa deje v ich bezprostrednom okolí. Aktivizujeme občana v jeho účasti na správe verejných vecí, podporujeme regionálnu kultúrnu identitu a ekonomický regionálny rozvoj. Lokálne médiá významne prispievajú k demokratizácii a to práve pre možnosť občana zúčastňovať sa na ich tvorbe, pretože sú pre neho dostupné a informačne blízke,“ dodala Mária Urlandová.

Vysielane tvoria programy, ako Auto Moto News, Like It, či City Lady. Obľúbený je tiež Komunálny duel, relácia, v ktorej poslanci debatujú na aktuálne komunálne témy, TV Bratislava pravidelne vysiela záznamy politikov zo zastupiteľstiev.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne