11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Lidl bude vydávať nový lifestyle magazín s názvom Správna voľba

Najčítanejšie

Po spoločnosti Tesco, ktorá predstavila svoj Tesco magazín už v decembri 2015 bude vydávať svoj magazín aj obchodný reťazec Lidl. Volá sa Správna voľba a bude dostupný od pondelka 29. februára v každom supermarkete Lidl za cenu 1,49 eur.

Lidl používa názov Správna voľba ako svoj claim (slogan pri logu) a z názvu sa teraz stal aj magazín o životnom štýle, cestovaní, či kulinárstve.

Tesco svoj magazín predáva zákazníkom za cenu 1,19 eur, držiteľom Tesco kariet lojality ho ponúka za symbolický 1 cent. Svoj magazín má aj reťazec Billa pod názvom Kulinarium v cene 0,99 eur, resp. za 0,49 eur pre držiteľov karty Billa bonus klub.

Magazín Správna voľba bude vychádzať na 100 stranách v štvrťročnej periodicite. V prvom čísle nájdu čitatelia, ako inak aj zľavové poukážky na nákup v supermarketoch Lidl v hodnote 15 eur.

Magazín slúži primárne na podnietenie zákazníka k opakovanej návšteve supermarketu. Magazín má zákazníkov nielen pobaviť ale i inšpirovať a motivovať k ďalšiemu nákupu.

rozhovor s Adrianou Sklenarikovou - prve vydanie Spravna volba Lidl - 29.2.2016
ukážka z prvého vydania Správna voľba

V prvom čísle bude hlavnou témou Veľká noc a oslava jari, ale  predstaví aj spevácke, športové, či herecké celebrity.

Na obálke je modelka Adriana Sklenaříková, ktorá prezradí v rozhovore čo pre ňu zosobňuje sviatok Veľkej Noci, ale porozprávala aj o svojich začiatkoch v modelingu.

V prvom vydaní magazínu budú i rozhovory s futbalistami Martinom Škrteľom, Jurajom Kuckom a Jánom Ďuricom, ale i RAW recepty na zdravé jedlá.

Ukážka prvého vydania > pozri 

futbal EURO 2016 Martin Škrtel - prve vydanie Spravna volba Lidl - 29.2.2016
ukážka z prvého vydania Správna voľba
Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne