18.3 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

PR.Konektor pracuje pre Hornbach

Najčítanejšie

Agentúra PR.Konektor pokračuje v expanzii v segmente maloobchodu. Od júna pracuje pre Hornbach, jednu z najväčších sietí hobbymarketov na Slovensku i v Európe. Po maloobchodnom reťazci Billa a eshope Hej.sk je to už tretí partner PR.Konektoru spomedzi kľúčových slovenských obchodníkov.

PR.Konektor prekračuje „tradičné“ PR a sústredí sa na integrované kampane zahŕňajúce okrem štandardného media relations i prácu s ambasádormi (vrátane novej kategórie hviezd – youtuberov), vytváranie tematických micrositov, tvorba špeciálneho contentu a efektívne využívanie sociálnych sietí.

Pri tvorbe kampaní sa opiera aj o spoluprácu so sesterským Konektor Social a českým PR.Konektorom. Medzi klientami PR.Konektor nechýbajú love brandy ako Milka, Figaro, Haribo či Royal Canin, ale napríklad aj NN poisťovňa.

Skupina HORNBACH je jedným z najväčších prevádzkovateľov hobbymarketov v Európe. Ako jediná rodinná firma registrovaná na burze v odbore DIY (do it yourself) sa môže HORNBACH obzrieť späť za históriou pokrývajúci päť generácií.

Od svojho založenia v roku 1877 HORNBACH vždy včas rozpoznal meniace sa potreby ľudí a kolísanie trhu. V rámci odboru hobbymarketov si HORNBACH vydobyl nezameniteľný profil najlepšieho reťazca pre projekty a tento úspech znásobil v deviatich európskych krajinách.

Na Slovensku prevádzkuje tri predajne – dve v Bratislave (v Ružinove a Devínskej Novej Vsi) a jednu v Košiciach.

Prečítajte si > Hornbach začal vydávať magazín Macher

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne