6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Denník Plus Jeden Deň spustil súťaž Plusmánia

Najčítanejšie

Od pondelka 6. júna čitatelia denníka Plus Jeden Deň hrajú o ceny v celkovej hodnote až 100 tisíc eur.

„Plusmánia je najväčšia súťaž v histórii denníka, v ktorej sa vyhrávajú veľké ceny a okamžité denné výhry. Ide o dobre známu a obľúbenú spotrebiteľskú súťaž, do ktorej sme vložili nový systém hry,“ povedal marketingový riaditeľ vydavateľstva News and Media Holding Jindřich Staněk.

Ak čitateľ nájde tri zhodné symboly pod nálepkou na titulke denníka a zatelefonuje ešte v ten istý deň na bezplatnú linku 0800 606 606 v čase 10-19 hod. vyhrýva napr. nákupné poukážky, kávovary, kozmetiku, parfumy, elektroniku či automobil na 1 rok.

„Systém hry je postavený na unikátnej dvojvrstvovej nálepke. Plusmánia je obľúbenou čitateľskou súťažou a denník túto hru spustil už viackrát. Prvýkrát však v takom veľkom rozsahu. Každý deň sú v hre nové ceny a vyhráva veľké množstvo ľudí. S tým súvisí aj zvýšený počet telefonátov, a preto bude na tento účel využité call centrum, aby boli výhercovia vybavení načas ešte v ten istý deň, tak ako určujú pravidlá súťaže,“ doplnil senior brand manager vydavateľstva News and Media Holding Dodo Mikláš.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne