1.8 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Vinea má novú kampaň Prebuď život na vinici

Najčítanejšie

Novú kampaň pre značku Vinea vytvorila reklamná agentúra Butterflies & Hurricanes a jej cieľom je „Prebúdzať život na zabudnutých lokálnych viniciach a nadchnúť pre obnovu viníc i spotrebiteľov nápoja Vinea. Podpora kľúčových image atribútov značky – pôžitok, vášeň, pestrosť, bohatosť a radosť,“ prezradil brand manager značky Vinea Ján Vrbičan.

„V čom bude spočívať ono vrátenie života na vinice? Vyzývame ľudí, aby si „adoptovali“ malý kúsok zchátralého vinohradu a spolu s nami a vinohradníkmi ho zachránili. Prihlásením sa na stránkach vinea.cz a vinea.sk sa môžu stať jedným z 50 odvážnych ľudí, ktorí budú súčasťou workshopov na záchranu viníc. Tieto workshopy sú naplánované v troch termínoch od júla do novembra a každý bude vedený odborným vinohradníkom. Odmenou im potom budú sladké plody práce, pobyt v krásnej slovenskej prírode a zaujímavý program,“ povedal Ján Vrbičan.

Kampaň je nasadená od mája až do júna v televízii a online časť kampane počas leta až do jesene.

Vytvorila ju reklamná agentúra Butterflies & Hurricanes a spot režírovali Martin Přikryl a Michal Nohejl z agentúry MODS.

Spot uvidia diváci na Slovensku v televíziách skupiny Joj Group a Markíza Group a v Čechách v televíziách Nova Group, Prima Group a Barrandov.

Kampaň prebieha v online prostredí na stránkach vinea.sk a vinea.cz a na Facebooku, Instagrame a formou eventov, OOH – billboardov, bigboardov a CLV.

prtsc Vinea.sk - Prebud zivot na vinici
vizuál webu Vinea.sk
banner Vinea - kampan - Prebud zivot na vinici
ukážka bannera
print - Vinea - Prebud zivot na vinici - Woman
vizuál printu/OOH (foto: Kofola ČeskoSlovensko)
kampan Vinea - Prebud zivot na vinici - OOH - foto Masmedialne.info
foto: Masmediálne.info
print - Vinea - Prebud zivot na vinici - Man
vizuál printu/OOH (foto: Kofola ČeskoSlovensko)
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne