5.6 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Tamara Vallois sa stala riaditeľkou komunikácie v spoločnosti Wizz Air

Najčítanejšie

Od 8. júna je Tamara Vallois novou riaditeľkou komunikácie v spoločnosti Wizz Air, ktorá patrí medzi najväčšie nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe. Nahradí tak Douga Olivera, ktorý dočasne viedol komunikačné tímy od roku 2015, a vracia sa späť do USA.

“Tamara bola súčasťou komunikačného tímu ostatné tri roky a jej postup na pozíciu riaditeľky komunikácie ma veľmi teší,” povedal Owain Jones, viceprezident pre korporátne záležitosti Wizz Air.

“Ako riaditeľka externej aj internej komunikácie bude Tamara viesť tímy, ktoré už doposiaľ získali v našej brandži skvelú reputáciu a verím, že aj v budúcnosti dokážu benefitovať z jej doterajších bohatých skúseností z oblasti FMCG a automobilového sektoru,” dodal Owain Jones.

Tamara Vallois, Wizz Air
Tamara Vallois (foto: Wizz Air)

Tamara Vallois (32) začala pracovať vo Wizz Air už v roku 2013 ako manažérka korporátnej komunikácie. Predtým pôsobila na marketingových a komunikačných pozíciách v Colgate-Palmolive, General Motors a Agoda.com.

Wizz Air je jedna z najväčších nízkonákladových leteckých spoločností v strednej a východnej Európe a v súčasnosti prevádzkuje flotilu 67 Airbusov A320 a A32, letecky spája 124 destinácií naprieč 39 krajinami.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne