15.5 C
Bratislava
sobota, 18. mája 2024

Bývalý agent SIS Peter Tóth si založil informačno-analytický portál Ďateľ.sk

Najčítanejšie

Peter Tóth je bývalý novinár denníka SME, bývalý spravodajský dôstojník SIS a autor kníh Krycie meno Bežec, Komando 52 a Kauza Cervanová I.

„Ďateľ.sk chce informovať o tom čo je v pozadí slovenskej politiky a čo motivuje politikov, aby konali tak ako konajú a chce prinášať aj informácie, ktoré sa neobjavujú v iných médiách,“ povedal o svojom novom projekte Peter Tóth.

„Ďateľ.sk prináša čitateľovi úplne nový pohľad na slovenskú ale aj zahraničnú politiku. Prináša čitateľovi informácie, ktoré sú bez ideologických a emocionálnych nánosov, sú zbavené nejakej straníckej argumentácie, to znamená že Ďateľ.sk sa nestavia ani na stranu vlády, ani na stranu opozície,“ povedal Peter Tóth.

prtsc-datel-sk-19-9-2016
repre foto Ďateľ.sk 19.9.2016

„Mojou hlavnou motiváciou je, aby slovenskí čitatelia mali príležitosť dozvedieť sa o politike bez toho, aby im niekto vnucoval svoj ideologický pohľad na svet, aby mu vnucovali svoje predsudky a aby mu vnucovali nejaké nekontrolovateľné emócie, ktoré v mnohých médiách sú neustále prítomné,“ doplnil Peter Tóth.

„Iné médiá mnohé informácie cenzurujú, pretože nezapadajú do ich ideologických predsudkov. Ďateľ.sk nemá žiadne ideologické predsudky a preto bude uverejňovať aj také informácie, ktoré si iné médiá z mnohých dôvodov nedovolia publikovať,“ dodal Peter Tóth.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne