13 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Redakcia Aktuality.sk informuje čitateľov prostredníctvom Facebook Mentions

Najčítanejšie

Redakcia spravodajského portálu v piatok 21. októbra spustila v testovacom režime online video stream na sociálnej sieti.

Súčasťou textového self promo príspevku na Facebooku je i hypertext s odkazom na redakčné tipy a post po novom zahŕňa i video cez online stream.

Spoločnosť Facebook spustila službu Mentions už v auguste 2015, no mohli ju používať len vybrané celebrity, naplno službu spustila až začiatkom roka 2016.

Medzi prvými na Slovensku použil Facebook Mentions moderátor Fun rádia Matej Cifra a.k.a Sajfa vo svojom „pirátskom“ vysielaní. Čítaj viac. 

Redakcia Aktuality.sk používa Facebook Mentions a informuje o zaujímavých článkoch, ktoré by čitatelia nemali isto prehliadnuť.

Pozrite si na ukážku záznam zo včerajšieho vysielania s redaktorkou Silviou Majerovou:

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne