14.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Vladimír Vanko sa stal novým hovorcom skupiny Falck na Slovensku

Najčítanejšie

Nadnárodná skupina Falck so sídlom v dánskej Kodani vznikla v roku 1906 a je najväčším prevádzkovateľom záchranných zdravotných, hasičských a tréningových služieb na svete. Na Slovensku má skupina od 1. decembra nového hovorcu a PR manažéra.

Vzťahy s verejnosťou a komunikáciu s médiami preberá Vladimír Vanko, ktorý bude zodpovedať za vzťahy s médiami a komunikáciu značky Falck, pod ktorou pôsobia na Slovensku štyri dcérske spoločnosti – Falck Záchranná, Falck Fire Services, Falck Academy a Falck Healthcare.

Vladimír Vanko naposledy pôsobil vo vydavateľstve News and Media Holding, kde zastával funkciu editora v politickej redakcii denníka Plus JEDEN DEŇ.

Do denníka prišiel v roku 2014 a v minulosti pôsobil aj v denníku Hospodárske noviny, v spravodajskej televízii TA3, ale i v Slovenskej televízii (RTVS).

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne