15.3 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Yeme v kampani predstavil malých lokálnych výrobcov

Najčítanejšie

Potraviny Yeme už v apríli odštartovali kampaň, ktorá používa slogan „Keď malí robia veľké veci“. Jej cieľom je predstaviť dodávateľov. Kampaň je primárne nasadená v OOH, používa Citylighty, P.O.S., leták do schránok, ale i sociálnu sieť Facebook, potrvá až do júna.

„Ide o jednu z pravidelných P.O.S. kampaní, ktorými chceme urobiť obchod zaujímavejším. Tento mesiac sme sa rozhodli odprezentovať malých lokálnych výrobcov kvalitných potravín, ktorí si to naozaj zaslúžia a ktorých je už neúrekom. Na rozdiel od konkurenčných značiek od nich nepožaduje Yeme žiadne marketingové poplatky, naopak, robí túto prezentáciu na vlastné náklady,“ povedal o kampani pre mediawatch.dog Martin Bajaník, z kreatívneho štúdia PEKNE&DOBRE.

„Súčasťou kampane sú konkrétne príbehy konkrétnych značiek a celkom nám dalo prácu vybrať z toho množstva a kvôli obmedzenému miestu sa tam viacero značiek nedostalo. Yeme sa neprofiluje ako obchod, ktorý sa snaží presadiť zľavami, ale v tomto prípade sa podarilo súčasne s odkomunikovaním výrobcov poskytnúť aj zľavu na ich produkty,“ doplnil Bajaník.

Pozrite si vizuály kampane:

vizuál P.O.S. (zdroj: PEKNE&DOBRE)
vizuál P.O.S. (zdroj: PEKNE&DOBRE)
vizuál P.O.S. (zdroj: PEKNE&DOBRE)
vizuál P.O.S. (zdroj: PEKNE&DOBRE)
vizuál P.O.S. (zdroj: PEKNE&DOBRE)
FB cover. (zdroj: PEKNE&DOBRE)
FB content (zdroj: PEKNE&DOBRE)
FB content (zdroj: PEKNE&DOBRE)
P.O.S. predajňa Tomášikova (foto: mediawatch.dog)
citylight (foto: mediawatch.dog)
Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne