11.7 C
Bratislava
sobota, 18. mája 2024

Martin Jakubec má nový animovaný spot

Najčítanejšie

Martin Jakubec ohlásil v novembri 2016 návrat do politiky a spustil kampaň, ktorá pozostáva aj zo série animovaných spotov. Aktuálny spot pracuje so sloganom „Stop hlúpym rozhodnutiam!“ a útočí proti súčasnému bratislavskému županovi Pavlovi Frešovi.

Animovaná kampaň má za cieľ osloviť mladé publikum, a predchádzal jej prieskum na vzorke 600 respondentov vo veku 18-28 rokov. Kampaň má reflektovať aktuálne celospoločenské témy.

„Keďže som neštandardný politický kandidát, aj moja kampaň je neštandardná. Zvolil som pútavejšiu formu komunikácie cez animovaný seriál ktorý bude vždy motivačným videom a nastolením zrkadla spoločnosti. Formu vždy hodnotím podľa kampane,“ povedal pre mediawatch.dog počas uvedenia kampane Martin Jakubec.

„Takto zvolené video rozhodne oslovuje viac ako štandardné selfie videá, ktoré nie sú pútavé. Vďaka tomu sa pri mojej politickej kampani a činnosti budú ľudia aj zabávať,“ doplnil vtedy Jakubec.

Pozrite si nový spot:

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne