23.5 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Yeme spustili vianočnú kampaň: Žiadne stresy pokoj svätý vinšujeme vám

Najčítanejšie

„Život marketéra a dizajnéra plynie v takom paralelnom čase, v lepšom prípade pár mesiacov popredu, v horšom úplne mimo realitu. Aj preto som už absolvoval Vianoce. Stromčeky, betlehemy, svietniky, kapustnice, medovníky, ryby, koláče sú nakreslené a odfotené. Momentálne plynú k vám, aby vás poklepali po ramene a zastihli nepripravených ako zima cestárov,“ uviedol na facebooku o sviatku Vianoc dizajnér a marketér Martin Bajaník z agentúry PEKNE & DOBRE, ktorá tvorí komunikáciu pre Yeme.

„Vianoce nie sú vďačná téma pre kreatívny priemysel. Vianoce totiž nie sú vôbec kreatívne, pretože väčšina z nás vyžaduje to isté, čo minulý rok, deti robia to, čo rodičia a takto sa z nich stáva veľmi konzervatívny sviatok. Pamätám si, ako sme raz klientovi navrhovali koncept „Bohatého Ježiška“, niečo na spôsob miliardárskej svätej rodiny a la Rockefeller, ale nestretlo sa to s pochopením. Aby ma to teda bavilo, hľadal som nejakú kreatívnu skulinku, napríklad v textovej podobe. Ale veď posúďte sami,“ zdôveril sa Bajaník.

Pozrite si vizuály aktuálnej kampane Yeme:

zdroj: FB PEKNE & DOBRE

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne