12.1 C
Bratislava
piatok, 17. mája 2024

Tony Dúbravec je novou posilou v agentúre PR.Konektor

Najčítanejšie

Tony prichádza z reklamnej agentúry daren&curtis, kde pôsobil ako social media & content manager. Je jedným zo štrnástich Slovákov, ktorí vyhrali národné kolo súťaže Young Lions 2017. V roku 2016 sa umiestnil na druhom mieste v súťaži Bloger roka v kategórii cestovanie.

PR.Konektor sa v úzkej spolupráci so sesterskou agentúrou Konektor Social sústredí na komplexné spracovanie obsahu využiteľného ako v tradičných médiách, tak aj v social media prostredí. K tomu je pochopiteľne potrebná kvalitná a kreatívna myšlienka, ktorú by mala posila do tímu priniesť.

„Kvalita obsahu dnes rozhoduje. S Tonym prichádza do agentúry okrem kreatívnej kvality aj nový pohľad na tvorbu obsahu a kampaní,“ hovorí Filip Švaňa, managing director PR.Konektoru na Slovensku.

Tony sa bude venovať tvorbe a manažovaniu obsahu na sociálnych sieťach a bude mať dôležitú úlohu pri tvorbe integrovaných kampaní pre klientov skupiny Konektor, medzi ktorých patria značky ako Milka, Figaro, NN Poisťovňa, Hornbach, Huawei, či Arca Capital.

„Je pre mňa veľkou výzvou prispieť ku kreatíve kampaní, na ktorých slovenský Konektor pracuje. Teším sa na zaujímavých klientov v social svete a nový tím kolegov. Som rád, že do mňa bola vložená dôvera v to, že môžem agentúre pomôcť rásť,“ vyjadril sa Tony Dúbravec a dodal, že si uvedomuje aj zodpovednosť, ktorá s tým prichádza.

PR.Konektor je etablovanou komunikačnou agentúrou pôsobiacou na Slovensku od roku 2007. V rámci skupiny Konektor (Konektor Social, The Hive, BlueM) sa špecializuje na integrované kampane naprieč tradičnými médiami a sociálnymi sieťami, pričom výdatne využíva aj zapájanie influencerov. PR.Konektor SK využíva tiež prepojenie s materskou agentúrou PR.Konektor CZ, ktorá patrí medzi najsilnejšie české PR agentúry. PR.Konektor je členom APRSR a súčasťou medzinárodnej siete Eurocom Worldwide.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne