19 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Petit Press začal distribuovať týždenníky MY prostredníctvom stojanov v obchodných reťazcoch

Najčítanejšie

Vydavateľstvo Petit Press pokračuje v modernizácii svojej vlastnej distribučnej siete prostredníctvom rozmiestňovania POS materiálov vo viac ako tisícke vybraných predajní naprieč celým Slovenskom.

Sieť regionálnych novín na Slovensku – týždenníky MY – má v súčasnosti vyše 1 800 odbytových miest vlastnej distribučnej siete. Stojany pokryjú najdôležitejšie predajné body na vopred plánovaných odberných miestach po celom území Slovenska. Obrandované POS stojany ponúknu posledné číslo týždenníka priamo v obchodných prevádzkach.

„Cieľom predajných stojanov je predovšetkým budovať značku MY a dostať sa do povedomia zákazníkov obchodov,“ uvádza Milan Mokráň, člen predstavenstva Petit Press.

Potenciálny čitateľ tak bude mať noviny po ruke aj počas dennodenných nákupov. Samotnú myšlienku stojanov a jednoznačný cieľ dostupnosti vydavateľstva ilustruje priamo slogan zachytený na stojanoch: „Noviny do každej rodiny“.

„Problémom dnešných papierových novín nie aj ani tak obsah ako jeho dostupnosť a visibilita. Neustále preto pracujeme na rozširovaní vlastnej distribučnej siete a hľadáme nové predajné body,“ hovorí Milan Mokráň.

Vydavateľstvo v marci tohto roka predstavilo aj celoslovenskú novinku – predaj novín prostredníctvom špeciálnych plastových vakov umiestnených na stĺpoch verejného osvetlenia.

Nová distribučná metóda už zožala úspech v Prešove, Zemplíne, Spiši, Liptovskom Mikuláši, Orave a Trenčíne.

„Do konca roka budeme mať rozmiestnených cca 400 predajných vakov na miestach, kde žiadny predajný bod neexistuje.“, dodáva Mokráň.

Vydavateľstvo Petit Press vydáva 26 regionálnych týždenníkov MY po celom Slovensku v priemernom náklade 130-tisíc kusov a sú druhým najčítanejším týždenným periodikom na Slovensku.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne