16.5 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Lucia Poláčeková je novou PR manažérkou spoločnosti Tesco a oddelenie komunikácie bude riadiť Veronika Bush

Najčítanejšie

Oddelenie komunikácie a kampaní v jednom z najväčších obchodných reťazcov na Slovensku Tesco aktuálne riadi Veronika Bush. Novou PR manažérkou je Lucia Poláčeková.

Veronika Bush na poste vystrieda Zuzanu Lošákovú, ktorá prijala ponuku mimo spoločnosti Tesco.

Úlohou Veroniky Bush bude riadiť komunikačné oddelenie a zastrešiť strategické otázky týkajúce sa vzťahov s médiami, komunikácie pre kolegov, vzťahov s vládou, ako aj oblasti spoločenskej zodpovednosti. Zároveň je správkyňou Nadácie Tesco.

Veronika Bush nastúpila do spoločnosti Tesco v novembri 2016 na pozíciu manažérky externých vzťahov a spoločenskej zodpovednosti (Government Affairs & CSR).

Počas rokov 2011 až 2016 zastávala rôzne pozície v štátnej sfére vrátane vedúcej oddelenia európskych vzťahov či oddelenia spolupráce s krajinami V4 na Ministerstve obrany SR.

Vyštudovala medzinárodné vzťahy na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici a Friedrich Schiller Univerzite v Nemecku.

Lucia Poláčeková, PR manažérka externej komunikácie (foto: Tesco Stores SR)

Lucia Poláčeková je novou manažérkou PR a externej komunikácie spoločnosti Tesco.
Jej úlohou bude komunikovať s médiami, pripravovať komunikačné stratégie a podporovať projekty spoločnosti.

Poláčeková od júna 2014 pracovala v spoločnosti Tesco ako manažérka komunikácie pre kolegov. V rokoch 2012 a 2014 pôsobila na komunikačnom oddelení internej komunikácie v spoločnosti Orange.

Predtým bola zodpovedná za internú a externú komunikáciu spoločnosti Dell, kde pracovala sedem rokov na pozícii PR špecialista. Vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Komenského v Bratislave a má dve deti.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne