19 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Lucia Langová je novou hovorkyňou spoločnosti Kaufland

Najčítanejšie

V spoločnosti Kaufland Slovensko došlo k personálnym zmenám. Pred časom vzniklo nové oddelenie – úsek firemnej komunikácie. Vedúcou tohto úseku sa stala Lucia Langová, ktorá zároveň prebrala úlohu hovorkyne spoločnosti.

Oddelenie zastrešuje od júla 2017 agendu externej komunikácie vrátanie hovorcu, internú komunikáciu, sponzoring a darcovstvo, a tiež CSR projekty.

„So vznikom tohto oddelenia sme sa posunuli o krok bližšie k našim zákazníkom, s ktorými chceme ešte viac komunikovať a byť pre nich zodpovedným partnerom. Je to výzva nie len pre mňa osobne, ale aj pre celé oddelenie firemnej komunikácie, aby sme to dosiahli,“ hovorí Lucia Langová, vedúca úseku firemnej komunikácie spoločnosti Kaufland Slovensko.

Lucia Langová v spoločnosti Kaufland pôsobí od roku 2014. Počas svojej kariéry si prešla viacerými oddeleniami a tým nazbierala skúsenosti, aby mohla plnohodnotne viesť oddelenie firemnej komunikácie.

(ts, red)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne