18 C
Bratislava
štvrtok, 16. mája 2024

Moderátorovi RTVS Miroslavovi Frindtovi vychádza nová kniha Beznádej

Najčítanejšie

Vo februári 2017 vyšiel knižný debut Prípad Najdúch, v stredu 11. júla príde na trh nová kniha pod názvom Beznádej.

Miroslav Frindt (zdroj foto: M.F.)

„Je to príbeh o tom, čo všetko môžu človeku spôsobiť médiá a to nielen komerčné. Nie je to kriminálka, je tam síce kriminálna zápletka ale v centre deja jedna lekárka. Nejde o vyšetrovanie vraždy skôr dôsledky na blízkych. Médiá sa totiž pri takomto nešťastí sústredia často na blízkych, zneužívajú ich. Blízki sa dajú, pretože sú veľmi nešťastní, niekedy pre bolesť nevnímajú čo sa deje, prípadne naletia na šikovné reči novinárov, ktorí sa za každú cenu pokúšajú niečo zistiť,“ prezradil o novej knihe pre Mediahub.sk Miroslav Frindt.

Od stredy 11. júla nájdete na ktorejkoľvek pobočke Slovenskej pošty v Bratislavskom kraji, v okresoch Galanta, Trnava, Hlohovec, Šaľa, Senica a Dunajská Streda letné dvojčíslo mesačníka Friško West, ku ktorému je nová kniha pribalená grátis.

Knihu je možné tiež zakúpiť si za cenu 1,99 eur od 11. júla v novinových stánkoch, alebo si objednať adresné doručenie prostredníctvom e-mailu objednavka@friskomedia.sk, t.j. ročné predplatné časopisu Friško West (10 čísel), v cene celkom 10 eur vrátane poštovného a knihu dostanete grátis.

„Cieľom našej redakcie bolo, pomôcť distribúcii knihy a zároveň zvýšiť počet objednávok na adresné doručenie. Verím, že väčšina ľudí sa rozhodne pre tento krok,“ doplnila Melinda Elek, šéfredaktorka časopisu Friško West.

Synopsa:
„Deväťdesiate roky. Úspešná lekárka, gynekologička Pavlína Príborská žije bežný život na okraji Bratislavy. V centre mesta, oproti Starej tržnici má ambulanciu, dostatok pacientok, slušný príjem. Dojčatá Petra a Pavla vychovala sama a je na to hrdá. Skrátka, emancipovaná žena. Napriek tomu, že je sama, život plynie idylicky.
… jedno ráno sa však dozvie, že sa v Petržalke stala vražda a vrahom je jej syn. V príbehu nejde o vraha ani o obeť. Nečakajte vyšetrovanie a príčinu. Sonda do niekoľkých týždňov ženy, ktorá odoláva tlaku médií a opovrhovaniu ľudí napriek tomu, že sama sa cíti byť obeťou.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

2 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne