16.4 C
Bratislava
streda, 1. mája 2024

Yuliya Pylypenko sa stala novou generálnou riaditeľkou spoločnosti METRO Cash & Carry SR

Najčítanejšie

Vymenovaná bola 6. júla 2018 a od pondelka 9. júla oficiálne začala pôsobiť vo svojej funkcii.

Yuliya Pylypenko bude zodpovedať za chod predajní, vzťahy so zákazníkmi a obchodné výsledky spoločnosti na slovenskom trhu. Na pozícii nahrádza Jana Žáka, ktorý ako generálny riaditeľ veľkoobchodu pôsobil rok a pol.

Yuliya Pylypenko začínala v ukrajinskej divízii METRO Cash & Carry Ukraine, kde od augusta 2011 pôsobila ako riaditeľka pre ľudské zdroje. V decembri 2014 sa posunula na pozíciu operačnej riaditeľky METRO Ukraine, kde zotrvala až do príchodu do METRO SR.

Yuliya Pylypenko získala vďaka dlhoročným skúsenostiam na riadiacich pozíciách odbornosť, vynikajúci prehľad a znalosť vnútorných procesov, čo je pri riadení veľkoobchodu na Slovensku dôležité. Obohatí slovenský tím METRO o skúsenosti a nový pohľad na oblasť veľkoobchodu, ktoré nadobudla na ukrajinskom trhu.

V Slovenskej republike patrí do siete METRO Cash & Carry SR šesť veľkoobchodných centier pre podnikateľov. Široká ponuka tovaru, prevádzková výkonnosť, vyspelá logistika, priame nákupy vo veľkých objemoch, ale tiež služba Distribúcia, teda dovozu tovaru zákazníkom priamo do prevádzok umožňujú spoločnosti METRO predávať tovar za najvýhodnejšie veľkoobchodné ceny.

METRO sa na Slovensku orientuje predovšetkým na tri skupiny profesionálnych zákazníkov – na oblasť HoReCa, maloobchod a malé až stredné firmy, ktoré podporuje okrem širokej ponuky tovaru aj nadštandardnými službami na mieru.

Aktívne podporuje alianciu maloobchodných predajní Môj obchod, ktorá v súčasnosti spája 500 lokálnych predajcov po celom Slovensku.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne