20.7 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

V Bratislave vznikne nový pub pod značkou Pivovarská Spilka

Najčítanejšie

Nový pub na rohu Osvetovej a Mierovej ulice v Ružinove otvoria už v októbri a cieľovou skupinou sú pivní gurmáni, ľudia so záujmom o kultúrny život, športoví nadšenci, ale aj ľudia, ktorí vyhľadávajú pohodu a kvalitné jedlo, napr. mamičky s deťmi.

Filozofiou značky Pivovarská Spilka je vrátiť sa späť k vareniu poctivého a kvalitného piva, v prvom rade dbať na kvalitu a až v druhom na kvantitu.

Pridanou hodnotou a výhodou pubu Pivovarská Spilka oproti konkurencii má byť veľká variabilita vnútorných a vonkajších priestorov a široká ponuka služieb vonkajšieho areálu.

Výrazom „spilka“ sa v minulosti v reči pivárov označovala časť pivovaru v ktorej prebiehalo kvasenie piva, a obvykle bývala umiestnená v priestoroch pivnice, pre zaistenie nízkej teploty chladenia.

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne