19.4 C
Bratislava
nedeľa, 19. mája 2024

Na pozícii komunikačnej manažérky spoločnosti Kofola pre Českú republiku a Slovensko nastupuje Jana Ptačinská Jirátová

Najčítanejšie

Spoločnosť Kofola ČeskoSlovensko mení usporiadanie svojho PR oddelenia. Doterajšia hovorkyňa Jaroslava Musilová sa z pozície Corporate Affairs manažérky zameria na komunikáciu celej skupiny Kofola.

Riešiť bude predovšetkým otázky týkajúce sa hospodárenia naprieč zemami, burzy či nové akvizície. V jej kompetenciách bude aj firemná kultúra a problematika udržateľného podnikania.

Komunikáciu v Čechách a na Slovensku odteraz preberá Jana Ptačinská Jirátová. Tá do Kofoly nastúpila koncom roku 2014 a pôsobila na pozícii PR špecialistky.

Teraz sa vracia po rodičovskej dovolenke a okrem externého PR bude mať na starosti všetky interné formy komunikácie vrátane kampaní a eventov.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne