V Prahe začal fungovať nový koncept – prvý online pivný výčap Peevo.cz

Peevo.cz vám načapuje do fľaše pivo z ponuky remeselných pivovarov, ktorých je v Prahe cez 400 a doručí ho až k vám v Prahe a okolí do 90 minút.

Online pivný výčap Peevo.cz funguje v Prahe od jesene a momentálne ponúka 6-8 druhov piva z malých remeselných pivovarov a ich ponuku pravidelne obmieňa. Informáciu priniesol Marketing Journal.

Po zadaní online objednávky vám pracovníci načapujú pivo do PET fľaše podľa želania. Vďaka špeciálnej pípe, ktorú pri tom používajú, nepríde pivo do kontaktu so vzduchom a mala by sa zachovať jeho čerstvosť a prirodzená chuť.

Pivo následne spoločnosť dodá expresne do 90 minút v rámci Prahy a okolia. „Peevo je online výčap toho najlepšieho z menších pivovarov. Rozvážame po Prahe sedem dní v týždni. Nemáme na výber tisíce litrov, sústredíme sa na kvalitu. Vďaka tomu pivo dokážeme uchovávať v ideálnych podmienkach a denne obmieňame ponuku,“ uviedol pre Marketing Journal Matúš Karaffa, spoluzakladateľ Peevo.cz

Za novým projektom podľa Marketing Journalu stoja zakladatelia Matúš Karaffa a Marek Hotovčin, ktorý majú s e-commerce už skúsenosť, ako zakladatelia projektu Feedo.cz, e-shopu s detským tovarom.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu