19.2 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

Prieskum: Ideálny Valentín podľa Slovákov? Príjemná večera a sladký darček

Najčítanejšie

Hoci Valentína oslavuje každoročne čoraz viac Slovákov, najradšej ho trávia doma alebo v reštaurácii. Tento rok Valentína 14. februára oslávi až 85% Slovákov, pričom polovica z nich si spraví príjemný večer doma a štvrtina sa navečeria v reštaurácii.

Vyplynulo to z aktuálneho online prieskumu zákazníkov najväčšieho nákupného centra na Slovensku – AVION v Bratislave.

Darčekovým hitom medzi zaľúbencami bude tento rok sladkosť (48%), plyšák či šperk (26%) a kvety (10%). Vyše 40% opýtaných plánuje do valentínskej zábavy investovať do 20 eur.

,,Aj predajcovia aj v AVIONE sa pre rastúci záujem zákazníkov na valentínsky večer pripravujú vopred – niektoré značky ponúkajú špeciálne balíčky a akcie pre zaľúbencov. Najväčším hitom sú okrem sladkostí, šperky a spodná bielizeň,“ uviedla Katarína Michaliaková, marketingová manažérka AVIONU v Bratislave.

zdroj: AVION
zdroj: AVION

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne