15.3 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Zákazníci nájdu v obchodoch novinku, ktorá v stálom portfóliu nahradí Ledové Kaštany s príchuťou marcipánu

Najčítanejšie

Ledové Kaštany v mliečnej čokoláde sú odpoveďou na rastúcu spotrebu práve tohto druhu čokolády. Kakaovo-oriešková náplň tyčinky pritom zostáva rovnaká ako v tradičných červených Kaštanoch, predávaných už od roku 1966.

“Zámerom značky je nielen ponúknuť rôznorodosť svojim spotrebiteľom, ale zároveň osloviť aj nových zákazníkov mimoriadnym čokoládovým zážitkom naprieč všetkými druhmi čokolády, od extra horkej až po bielu,” komentuje novinku Martin Jiruška, Brand Manager značky Ledové Kaštany.

Ledové Kaštany budú postupne prechádzať na nový, čistejší dizajn obalu, ktorého cieľom je jasnejšia a prehľadnejšia komunikácia typu čokolády a tiež väčšie zameranie na mužskú cieľovú skupinu.

V januári a februári podporí celkový predaj značky televízna kampaň, pričom novinka sa bude komunikovať prostredníctvom PR aktivít a on-line kanálov, primárne na YouTube.

Portfólio značky sa bude v roku 2019 skladať zo štyroch variantov: Ledové Kaštany original, Ledové Kaštany extra dark, Ledové Kaštany v bielej čokoláde a Ledové Kaštany v mliečnej čokoláde.

TV spot Ledové Kaštany v mliečnej čokoláde:

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne