15.9 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Agentúra Rubikon PR získala za klienta e-shop Pilulka.sk

Najčítanejšie

Agentúra Rubikon PR od 1.7.2019 začala pracovať pre Pilulku.sk, ktorá je jednotkou slovenského online lekárenstva. Rubikon PR pre klienta zaisťuje komunikáciu s mainstreamovými aj lifestylovými médiami.

Pilulka.sk je pre Rubikon v poradí druhým slovenským klientom. Od apríla tohto roku komunikuje na slovenskom trhu tiež za estónsku prepravnú aplikáciu Bolt.

Pre komunikáciu s médiami na Slovensku si Pilulka vybrala Rubikon PR, poprednú českú agentúru. Rubikon PR sa vo svojej práci zameriava na technologické spoločnosti, startupy a firmy, ktoré sa radia do tzv. novej ekonomiky. Medzi ich klientov patria taktiež väčšie korporácie.

„Teším sa na spoluprácu s agentúrou Rubikon PR, ktorá bola vybraná vo výberovom konaní, najmä na základe výborných referencií. Agentúra sa okrem Pilulka.sk stará aj o ďalšie inovatívne projekty v e-commerce, napríklad Bolt, čo vnímame ako výhodu a garanciu skúseností,“ dopĺňa Ľuboš Baran, riaditeľ slovenskej Pilulka.sk.

“Projekt Martina a Petra Kasových Pilulka, je pre mňa ukážkou perfektného podnikateľského inštinktu. Má namierené k tomu stať sa minimálne na stredoeurópskej úrovni dôležitým e- commerce hráčom v zdravotníctve. V Česku je to veľmi známy projekt, ale na Slovensku zatiaľ toľko nekomunikoval. Chceme napomôcť k tomu, aby sa o jednotke na slovenskom trhu vedelo viac,” hovorí Šimon Rákosník, managing partner spoločnosti Rubikon PR.

O komunikáciu Pilulky.sk sa bude starať Eva Fekiačová spoločne s majiteľom a managing partnerom agentúry Rubikon PR, Šimonom Rákosníkom.

Agentúra Rubikon PR bola založená v roku 2012. Jej zakladatelia pôsobili vo veľkých medzinárodných i českých agentúrach. Motiváciou k jej založeniu bola práve nespokojnosť s tým, ako sa v týchto agentúrach pracovalo. Na začiatku roku 2019 sa jej jediným majiteľom stal Šimon Rákosník.

Rubikon PR v súčasnej dobe zaisťuje komunikáciu hlavne pre technologických a e-commerce klientov, a taktiež pre najrôznejšie online služby a začínajúce projekty. Komunikuje napríklad za spoločnosť DPD, inovačné štúdio IdeaSense, prepravnú aplikáciu Bolt alebo dodávateľov IT služieb Cleverlance.

Spoločnosť Pilulka.sk založili bratia Petr a Martin Kasovci v roku 2013 s cieľom vytvoriť jednu z najväčších lekárenských skupín v Európe. Spoločnosť patrí do holdingu spoločností prevádzkujúce okrem Pilulka.sk aj sieť ďalších kamenných a internetových lekární.

Pilulka obdržala v roku 2017 ocenenie APEK E-commerce Awards 2017 za najviac inovatívny a originálny internetový obchod a získala 1. miesto v regióne CEE v kategórii vychádzajúcich hviezd Rising Star. V roku 2018 získala 5. miesto v hlavnej kategórii v strednej a východnej Európe v súťaži Deloitte CE Technology Fast 50.

Dnes Pilulka pôsobí na českom, slovenskom a rumunskom trhu. Dohromady má v týchto krajinách viac než 125 kamenných lekární.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne