12.1 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

Do obchodného centra Laugaricio v Trenčíne prichádza reťazec Lidl

Najčítanejšie

Obchodné centrum Laugaricio ponúka najširší mix obchodov v celom Trenčianskom kraji. K súčasnej ponuke módnych značiek a doplnkov už čoskoro pribudne aj jeden z lídrov v potravinárskom segmente.

Koncom februára tu plánuje otvoriť svoju predajňu spoločnosť Lidl, kde zákazníci nájdu širokú ponuku potravín, čerstvého ovocia a zeleniny, ale aj iného nepotravinového sortimentu.

Trenčianske obchodné centrum vstupuje do nového roka s novinkami. K doterajšej ponuke predajní totiž pribudne nová predajňa Lidl s predajnou plochou o výmere 1 544 m2. Ide o štvrtú predajňu Lidl na Slovensku, ktorá je súčasťou nákupného centra a zároveň to bude už piata predajňa Lidl v meste Trenčín.

Lidl pri všetkých svojich aktivitách berie ohľad na životné prostredie a trvalú udržateľnosť. Nová predajňa bude preto vybavená najvyšším štandardom a najnovšími technológiami, a jej otvorenie je plánované už koncom februára.

„Sme veľmi radi, že do nášho nákupného centra prichádza obľúbený reťazec Lidl, ktorý svojou ponukou zapadá do nášho konceptu rodinného centra. Zákazníci tu nakúpia nielen potraviny, ale aj oblečenie a doplnky do domácnosti, takže pohodlne vybavia nielen bežné, ale aj väčšie rodinné nákupy,“ uviedla Tatiana Draková, Center Manager obchodného centra Laugaricio.

Na plánovanú zmenu reaguje OC Laugaricio tým, že rozširuje svoju parkovaciu kapacitu. Okrem toho zákazníkom urýchli aj prístup do centra, a teda aj do samotného obchodného reťazca. „Počítame s tým, že Lidl k nám privedie viac návštevníkov, ktorí budú chcieť pod jednou strechou vybaviť aj väčšie nákupy. Aby sme im počas nakupovania mohli aj naďalej dopriať potrebný komfort, rozšírili sme parkovaciu kapacitu, a zároveň pripravujeme aj nový vstup do centra, priamo z nového parkoviska. Celkovo pribudne 80 nových parkovacích miest, ktoré by mali efektívne riešiť aj zvýšený počet návštevníkov v obchodnom centre,“ doplnila Draková.

Týmto však novinky v OC Laugaricio nekončia. Mix predajní a služieb plánuje posilniť aj ďalší významný hráč, sieťový autorizovaný predajca značky Apple. Pozitívne zmeny zároveň ovplyvnia aj bočné parkovisko trenčianskeho nákupného centra, kde pribudnú nové rýchlo nabíjacie stanice pre elektromobily.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne