16.5 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Kedy kupujeme najviac kvetov? MDŽ výrazne poráža Valentína

Najčítanejšie

Medzinárodný deň žien, rovnako tak sviatok zaľúbených, každoročne prevetrajú Slovákom peňaženky. No aj napriek rastúcej popularite dňa sv. Valentína nakupujú Slováci kvety častejšie počas Medzinárodného dňa žien, a to o 50 %.

V porovnaní s bežným pracovným dňom kupujú Slováci kvety na MDŽ v kamenných obchodoch 8-krát častejšie a v e-shopoch 6-krát častejšie.

Priemerná výška platby za kvety počas MDŽ sa veľmi nelíši, pokiaľ ide o kamenné obchody či e-shopy. Zatiaľ čo v kvetinárstvach Slováci v minulom roku zaplatili v priemere 17,30 eur, v e-shopoch to bolo takmer totožne – 17,50 eur.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne