19.5 C
Bratislava
štvrtok, 25. júla 2024

Rádio Expres predstavuje nový vietor v digitálnej audio reklame: Na svete je prvý chatbot, znalec slovenských podcastov

Najčítanejšie

Volá sa PodmazBot a odporučí vám ten najlepší podcast presne podľa vašej nálady a záľub. Má dokonalý prehľad o tom, ktoré podcasty sú na Podmaz.sk, najväčšom portáli slovenských podcastov, ktorý spravuje Rádio Expres. Na trhu tak vznikla unikátna reklamná platforma pre audio reklamu v online.

Slováci milujú podcasty. Podľa prieskumu agentúry Kantar z novembra 2020, ktorý spravila agentúra na vzorke 604 respondentov, ktorí počúvajú podcasty aspoň raz mesačne. Si podcasty aspoň raz mesačne vypočuje až 40% ľudí vo veku 16 až 55 rokov a až 60% počúva iba slovenské podcasty.

Aplikácií je viac, ale v žiadnej z nich si nemôžete vyfiltrovať podcasty podľa jazyku alebo krajiny, v ktorej vznikli.

Podmaz.sk je tak jediným miestom, kde môžete spoznávať a objavovať rýdzo slovenské podcasty, vytvárať si vlastné playlisty, vyberať si podľa tém alebo sledovať obľúbených autorov.

A hlavne, je to miesto, kde vám má vždy kto poradiť. Už teraz je tam takmer 400 podcastov, 22 tisíc epizód a 12 tisíc podcastových hodín.

PodmazBot je vycvičený presne na to, aby odporučil taký podcast, ktorý ulahodí vášmu uchu. Stačí sa s ním dať do reči. Je to najväčší špecialista a vyberie vám to najlepšie aj podľa toho, koľko máte času na počúvanie, či chcete behať alebo upratovať, či sa chcete socializovať alebo sa baviť…

Má pre vás množstvo vlastných tipov, ale pomôže, aj keď hľadáte podcast podľa konkrétneho autora alebo témy. Tých nájdete na Podmaz.sk až 23 rôznych, od cestovania, vedy, humoru až po jedlo, módu, šport..

Na svoje si tak prídu nielen poslucháči, či tvorcovia nevídaných a neslýchaných podcastov, ale aj inzerenti, ktorí môžu využiť na našom trhu jedinečnú reklamnú platformu.

Digitálna audio reklama sa tam môže nakupovať priamo, ale aj programaticky cez viaceré DSP. Zásah je presný podľa cielenia, od športovcov, cez vyznávačov zdravého životného štýlu, až po ľudí z biznisu, ktorí si radi vypočujú odborné diskusie.

Pozri, ako PodmazBot funguje:

PodmazBot si môžete vyskúšať > tu

Rádio Expres patrí do skupiny Bauer Media Audio, ktorá je lídrom v komerčnom audio vysielaní v Európe. Spoločnosť je odborníkom na silu zvuku a každý deň oslovuje viac ako 26 miliónov poslucháčov prostredníctvom svojho špičkového rozhlasového vysielania, online služieb a podcastov.

Bauer Media Audio je aktívna v 7 krajinách – vo Veľkej Británii, Švédsku, Nórsku, Dánsku, Fínsku, Poľsku a na Slovensku. V týchto krajinách vlastní najobľúbenejšie a najsilnejšie značky ako KISS, Mix Megapol, Absolute Radio, Radio Norge, Radio Nova, Radio 100, RMF a Rádio Expres.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne