23.5 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Šokujúci nový dokument Britney Spears: Život pod dohľadom exkluzívne už teraz na VOYO

Najčítanejšie

Britney Spears je voľná! Takto alebo podobne zneli titulky mnohých médií po celom svete po tom, čo súd oslobodil slávnu popovú speváčku spod kontroly jej otca. Ten celých 13 rokov držal 39-ročnú matku dvoch detí nakrátko. Teraz na VOYO prichádza nový dokument odhaľujúci ďalšie šokujúce tajomstvá.

Začiatkom roka 2021 uverejnil americký denník The New York Times dokument Osloboďte Britney Spears. Vyše 75-minútová snímka analyzuje opatrovníctvo popovej princeznej a zaznamenala silnú odozvu medzi divákmi, jej fanúšikmi, ale aj tamojšími celebritami. Súčasne sa stal v tej dobe jedným z najdiskutovanejších dokumentárnych filmov.

Popová princezná sa pravidelne odvolávala a žiadala ukončiť opatrovníctvo, ktoré nazvala „krutosťou“. Ako sama pred súdom povedala: „Toto opatrovníctvo mi narobilo viac škody ako úžitku. Zaslúžim si mať vlastný život…“ Počas jej vášnivého prejavu ju dokonca musela sudkyňa upozorniť, aby nepoužívala vulgarizmy. V septembri tohto roku napokon zvíťazila a súd v Los Angeles odobral opatrovníctvo otcovi speváčky Jamiemu Spearsovi.

Teraz prichádza exkluzívne len na VOYO nový dokument Britney Spears: Život pod dohľadom (od tvorcov na prestížnu cenu Emmy nominovaného dokumentu Osloboďte Britney Spears), ktorý odhaľuje znepokojujúce skutočnosti ohľadom sledovacieho zariadenia, ktoré monitorovalo každý pohyb popovej hviezdy, vrátane tajne zachytených zvukových záznamov z jej spálne. Dokument opäť prináša osobné výpovede ľudí, ktorí majú detailné znalosti o jej živote v opatrovníctve.

„Naozaj mi to pripadalo, ako keby bola vo väzení,“ povedal bývalý zamestnanec bezpečnostnej firmy, ktorú si najal otec Britney Spears, aby ju chránil. „Boli sme postavení v podstate do pozície väzenskej stráže.“

Na VOYO je dokument v slovenskej premiére dostupný už teraz.

· Hlavná producentka: Rachel Abrams
· Producent: Timothy Moran
· Hlavný kameraman: Victor Tadashi Suarez
· Editori videa: Lousine Shamamian, Pierre Takal, Diana DeCilio, Geoff O’Brien

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne